• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404073019423
  • خبرنگار : 50649

مدیرکل امور مالیاتی استان:

۷۰۰۰ میلیارد ریال توسط مؤدیان مالیاتی برای طرح‌های نیمه‌تمام فارس تامین اعتبار شد

۷۰۰۰ میلیارد ریال توسط مؤدیان مالیاتی برای طرح‌های نیمه‌تمام فارس تامین اعتبار شد

ایسنا/فارس مدیرکل امور مالیاتی فارس اعلام کرد: در طرح نشان‌دار کردن مالیات، مؤدیان استان فارس اعتبار ۴۰ پروژه نیمه تمام عمرانی، آموزشی، بهداشتی و ورزشی به میزان ۷۰۰۰ میلیارد ریال را تأمین کردند.

‎حمیدرضا منتظری امروز چهارشنبه، ۳۰ مهر در نشست امور مالیاتی فارس با بیان این مطلب اظهار کرد: بیش از ۲۰ هزار مؤدی مالیاتی در قالب فرم «تبصره ماده ۱۰۰» در اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات مشارکت کرده‌اند.

وی با اشاره به مجموع اعتبار مورد نیاز برای ۴۰ پروژه استان‌، بیان کرد: از مجموع ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز برای این پروژه‌های نیمه تمام، ۷۰۰۰ میلیارد ریال آن از طریق مشارکت مودیان در طرح نشان‌دار کردن مالیات تامین شده است.

مدیرکل امور مالیاتی فارس اظهار کرد: بیش‌ترین اقبال مؤدیان مالیاتی استان مربوط به پروژه های بخش‌های«آموزش و پرورش و مهارتی»، «بهداشت و درمان»، «ورزشی و فرهنگی» و «عمرانی و راهسازی» بوده و مشارکت مودیان در این حوزه‌ها بیشتر از سایر بخش‌ها قابل مشاهده است.

وی اضافه کرد: بیشترین مشارکت مؤدیان در استان فارس مربوط به پروژه «تکمیل بیمارستان مرودشت» بوده که 3220 مؤدی، مالیات پرداختی شان را به این پروژه اختصاص داده و در جهت تکمیل این پروژه مشارکت کرده‌اند. سایر پروژه‌های مهم شامل «تکمیل محور جهرم به لار» و «تکمیل محور فیروزآباد به شیراز» هستند.

‏‎منتظری گفت: این طرح که برای دومین سال اجرا شده است، به مؤدیان مالیاتی این امکان را می‌دهد که محل هزینه‌کرد مالیات‌های پرداختی خود را تعیین کنند و به پروژه‌های ملی و استانی اولویت‌دار تخصیص دهند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha