• شنبه / ۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404080300965
  • خبرنگار : 71460

بدترین رکورد «چکش‌ها» در لیگ جزیره

بدترین رکورد «چکش‌ها» در لیگ جزیره

فصل بد وستهم در لیگ برتر با شکست مقابل لیدز ادامه یافت. این نتیجه بدترین شروع آنها در ۵۲ سال گذشته را رقم زد.

به گزارش ایسنا، سومین شکست متوالی وستهم با نونو اسپیریتو سانتو هم رقم خورد و تیم لندنی جمعه‌شب (دوم آبان) در زمین لیدزیونایتد دو بر یک بازنده از زمین بیرون رفت. مربی پرتغالی که از زمان جایگزینی گراهام پاتر در ماه سپتامبر بدون برد بوده است حالا تحت فشار زیادی قرار دارد.

چکش‌ها که در رتبه نوزدهم جدول لیگ برتر قرار دارند، در این فصل تنها یک برد کسب کرده‌اند و از قضا آن برد مقابل ناتینگهام فارست بوده که آن زمان نونو اسپریتو سرمربی‌اش بود. این بدترین عملکرد وستهم در تاریخ لیگ برتر تا پایان هفته نهم است. وستهم پیش از این در فصل‌های ۱۹۳۳-۱۹۳۲ و ۱۹۷۴-۱۹۷۳ زمانی که در قعر جدول قرار گرفت، نیز همین آمار را داشت و تنها چهار امتیاز را از ۹ بازی نخستش به دست آورده بود.

به نظر می‌رسد وظیفه سرمربی پرتغالی در این فصل حفظ وستهم در لیگ برتر و اجتناب از سقوط این تیم به دسته پایین‌تر است؛ اتفاقی که آخرین بار در فصل ۲۰۱۱-۲۰۱۰ رخ داده بود.

مربی پرتغالی بعد از شکست در این دیدار گفت: متاسفانه مشکلات زیادی در باشگاه ما وجود دارد. پنهان‌کردن خودمان پشت مشکلات درست نیست. همه باید بهتر عمل کنند و کارهای بیشتری را انجام دهند. این نوع اشتباه‌ها در لیگ برتر غیرقابل قبول‌اند.

در ادامه دیدارهای هفته نهم لیگ برتر امروز (شنبه، سوم آبان) منچستریونایتد به دیدار برایتون خواهد رفت و چلسی نیز با ساندرلند روبه‌رو می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha