• سه‌شنبه / ۶ آبان ۱۴۰۴ / ۰۷:۰۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404080502757
  • خبرنگار : 71489

بایدها و نبایدهای امیدآفرینی

هشدار یک فعال سیاسی به نخبگان: بر ناامیدی اجتماعی دامن نزنید

هشدار یک فعال سیاسی به نخبگان: بر ناامیدی اجتماعی دامن نزنید

یک فعال سیاسی تاکید کرد: در شرایط فعلی که همچنان دشمن صهیونیستی به دنبال براندازی است و این موضوع را نیز کتمان نمی‌کند و هر روز ایادی آنها در فضای مجازی و شبکه‌های معاند بر طبل آن می‌کوبند، وظیفه روشنفکران، عالمان و اصحاب قدرت و رسانه بیشتر می‌شود تا خود بر ناامیدی، یاس و افسردگی اجتماعی دامن نزنند؛ در غیر این صورت همه ما در پیشگاه تاریخ و قبل از آن در محضر خداوند، مستوجب مواخذه و شماتت خواهیم بود.

غلامعلی دهقان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر لزوم امیدآفرینی در جامعه اظهار کرد: واقعیت این است که جمهوری اسلامی به عنوان دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ محسوب می‌شود، این دستاورد برای ملت ما فرصتی گران‌قدر و ارزشمندی است که نخبگان‌ سیاسی، صاحبان احزاب و اهالی سیاست و رسانه باید بیش از توده مردم قدر آن را بدانند؛ چراکه آنان پیشروان حرکت اصلاحی جامعه هستند.

وی افزود: این فرصت از این جهت ارزشمند و گرانقدر است که پس از سال‌ها سلطه و نفوذ بیگانه بدست آمده و نتیجه آن حاصل شدن استقلال سیاسی کشور عزیز ماست که پس از سال‌ها مرکز ثقل تصمیم‌گیری را از لندن، مسکو و واشنگتن به تهران منتقل کرد؛ آنها که این مطلب را متوجه شده‌اند، مسئولیت سنگینی بر عهده دارند و باید با درک این موضوع، از دستاوردهای انقلاب اسلامی و محصول آن یعنی جمهوری اسلامی پاسداری کنند. البته این سخن به معنای آن نیست که نقد و نقادی در جامعه نباشد و در آن بسته شود بلکه باید مراقب باشیم و کلیت انقلاب را بپذیریم و ذیل آن نقدهای منصفانه، عالمانه، حکیمانه و کارشناسی خود را ارائه دهیم؛ اگر قرار باشد هرکسی غیر از این عمل کند، همانند کسی است که روی درختی نشسته و آن را از بیخ و بُن برمی‌کند.

این فعال سیاسی در ادامه چنین ابراز عقیده کرد: باید در کنار نقدها و حتی مچ‌گیری‌های سیاسی، به جنبه‌های مثبت جمهوری اسلامی هم توجه شود تا کفه ترازوی انصاف و اعتدال بهم نریزد؛ بر همه‌ی ارکان قدرت واجب است که تا حدی انتقادات ذیل کلیت نظام را بپذیرند و از سوی دیگر بر اصحاب رسانه و اهالی سیاست است که مواظب باشند خط قرمزهای نظام را درنوردند؛ چراکه مشخص شد عده‌ای در آن سوی مرزها قصد براندازی دارند و جای شوخی هم ندارند چنانکه دیدیم همانند دزدان شب ما را غافلگیر نمودند و مع‌الاسف ضرباتی هم وارد کردند که اکر هر جای دنیا این اتفاق افتاده بود، می‌توانست پیامدهای خطرناکی داشته باشد اما خوشبختانه ملت ریشه‌دار، نجیب و اصیل ایران که همیشه پای کار نظام بوده‌اند نقشه‌های رژیم صهیونیستی را خنثی کرد و دلاوران ایران با ضربات کوبنده خود، انسجام فکری دشمن را در دفاع ملی و میهنی به هم زدند.

در این زمیه بیشتر بخوانید:

رهبر انقلاب: ایران عزیز ما و جوانانش «مظهر امید» هستند

دهقان گفت: در شرایط فعلی که همچنان دشمن صهیونیستی به دنبال براندازی است و این موضوع را نیز کتمان نمی‌کند و هر روز ایادی آنها در فضای مجازی و شبکه‌های معاند بر طبل آن می‌کوبند، وظیفه روشنفکران، عالمان و اصحاب قدرت و رسانه بیشتر می‌شود تا خود بر ناامیدی، یاس و افسردگی اجتماعی دامن نزنند؛ در غیر این صورت همه ما در پیشگاه تاریخ و قبل از آن در محضر خداوند، مستوجب مواخذه و شماتت خواهیم بود.

وی در ادامه با بیان اینکه «مهم‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی و نظام حاصل از آن رسیدن به استقلال سیاسی است»، عنوان کرد: ایرانیان نزدیک به ۴۷ سال است که خود تصمیم می‌گیرند و هر چند وقت یک‌بار با حضور در انتخابات‌های شوراها، مجلس شورای اسلامی، خبرگان و به ویژه ریاست جمهوری، حضور آگاهانه و عالمانه خود را نشان می‌دهند. قاطعانه می‌توان گفت که جمهوری اسلامی پایدارترین حکومت منطقه غرب آسیا است؛ چرا که طی نیم قرن گذشته مطالبات مردم در انتخابات‌های گوناگون مطرح شده و هیچ‌گاه تجمیع انرژی مردم شکل نگرفته است تا به شکل انقلاب و براندازی خود را نشان دهد.

این فعال سیاسی ادامه داد: ما مدیون برگزاری انواع انتخابات در ایران هستیم و این در حالیست که کمترین کشوری در منطقه این ویژگی را دارد؛ همین ویژگی سبب ثبات نسبی شده و موجب شده است که کشور با وجود همه‌ی توطئه‌های بیگانگان و انواع تحریم‌های وحشتناک و همچنین شیطنت‌های رسانه‌ای، همچنان محکم، قاطعانه و سرافرازانه در عرصه روابط بین‌الملل حضور داشته باشد؛ همین استقلال سیاسی سبب شده است که هر چند وقت یک‌بار تغییری در نخبگان سیاسی در قدرت دیده شود و همین باعث شده که اکثریت مردم نظام را از آنِ خود بدانند.

دهقان با تاکید بر اینکه در چهارچوب استقلال سیاسی، کارهای بزرگی در عرصه توسعه فرهنگ ایرانی- اسلامی و همچنین زیرساخت‌های اقتصادی شکل گرفته است، گفت: امروز فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی توانسته‌اند در برخی از کشورهای همسایه مشتریان خوبی داشته باشند و از جهت اقتصادی هم با وجود تحریم‌های نفتی، توانسته‌ایم با صادرات غیرنفتی، درآمد قابل توجهی داشته و خود را در برابر تحریم‌های نفتی بیمه کنیم. باید قبول کنیم که کشور مملو از ظرفیت‌هایی است که باید بالفعل شوند.

وی افزود: تبدیل این ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل نیازمند کار جمعی، مدیریت قوی، کم شدن شکاف میان دولت و ملت و بالا رفتن غیرت ایرانی- اسلامی است؛ اگر بتوانیم این نکات را تقویت کنیم، تردیدی نیست که ایرانیان بعد از دوران ایران باستان و تمدن سازی اولیه و پس از دوران پرشکوه تمدن اسلامی در قرون سوم، چهارم و پنجم که ایرانیان نقش مهمی داشتند، تمدن سازی مرحله سوم را شروع کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha