علی خادمی در گفتوگو با ایسنا گفت: از این میزان شلتوک حدود هزار تن برنج سفید در شهرستان بدست آمده است.
مدیر جهاد کشاورزی چگنی افزود: این میزان برنج از سطح ۴۲۰ هکتار از اراضی آبی شهرستان که به کشت برنج اختصاص داده شده بودن برداشت شد.
وی با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت برنج در بخش ویسیان است، بیان کرد: میانگین برداشت برنج از شالیزارهای این شهرستان امسال پنج هزار کیلوگرم شلتوک در هر هکتار بود.
خادمی تصریح کرد: در سال جاری کار برداشت برنج شهرستان توسط ۲۸ کمباین مهاجر و ۷ کمباین بومی انجام گرفت.
او اضافه کرد: عملیات سفید کردن برنج ها توسط هفت واحد کارگاه برنج کوبی«شالی کوبی» که در شهرستان فعالیت میکنند در شهرستان انجام گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی چگنی با بیان اینکه برنج تولیدی منطقه ویسیان عمدتاً از رقم دم سیاه، هاشمی و علی کاظمی بوده که کیفیت و ارزش غذایی بالای این برنج ها زبانزد است، گفت: کیفیت ممتاز برنج ویسیان باعث رغبت بالای متقاضیان جهت خرید برنج این منطقه شده است و به محض برداشت و سفید کردن در کوتاه ترین زمان ممکن توسط مصرف کنندگان خریداری میشود.
انتهای پیام


نظرات