به گزارش ایسنا، نیکولا یوکیچ، برنده سه جایزه ارزشمندترین بازیکن فصل NBA، در پیروزی ۱۲۷ بر ۱۱۴ دنور مقابل مینهسوتا تیمبرولوز توانست تریپلدبل کند و ۲۵ امتیاز، ۱۹ ریباند و ۱۰ پاس گل به ثبت رساند. این سومین تریپلدبل یوکیچ در سه بازی آغاز فصل NBA بود.
به نقل از سایت NBC، تنها دو بازیکن دیگر در تاریخ لیگ، فصل را با سه تریپلدبل در سه بازی آغازین فصل شروع کردهاند. اسکار رابرتسون این کار را در فصل ۱۹۶۱-۱۹۶۰ انجام داد. راسل وستبروک نیز در فصل ۲۰۲۱-۲۰۲۰ موفق به ثبت این رکورد شد.
یوکیچ همچنین ۱۶۷مین تریپلدبل خود را ثبت کرد که عملکرد ممتازش را در بالاترین سطح نشان میدهد.
البته نکته منفی این فصل یوکیچ، ناکامی در پرتابهای سهامتیازی بوده است. یوکیچ در سه بازی اولش تنها دو شوت از ۱۶ شوت سهامتیازیاش را وارد سبد کرده است و باید دید در بازیهای آتی تیمش چه تدابیری برای بهبود در این بخش میاندیشید.
یوکیچ فصل قبل به طور میانگین ۲۹.۸ امتیاز، ۱۲.۸ ریباند و ۱۰.۳ پاس منجر به گل در هر بازی را ثبت کرده بود. پیش از این، گاردهای آمریکایی یعنی راسل وستبروک (چهار بار) و اسکار رابرتسون (یک بار) این کار را انجام داده بودند اما این بازیکنان در پست سنتر بازی نمیکردند.
انتهای پیام


نظرات