• جمعه / ۹ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404080905187
  • خبرنگار : 50283

مدیرعامل شرکت قطارهای رجا:

پیش‌بینی جابه‌جایی سالانه ۳۰ میلیون مسافر ریلی

پیش‌بینی جابه‌جایی سالانه ۳۰ میلیون مسافر ریلی

ایسنا/گیلان مدیرعامل شرکت قطارهای رجا گفت: در مجموع حدود ۳۰ میلیون جابجایی مسافر را در برنامه داریم که طبیعی است حدود نیمی از این میزان در ۶ ماهه اول از سال محقق شده است.

مرتضی ملانژاد امروز جمعه نهم آبان ماه در حاشیه آیین افتتاح حرکت اولین قطار گردشگری گیلان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این سومین قطار گردشگری کشور بعد از قطار شیرگاه و همدان است که راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به اهداف راه‌اندازی قطارهای گردشگری گفت: ارائه جاذبه دیدنی کشور به مردم از طریق خطوط ریلی مهم‌ترین هدف این برنامه است و امیدواریم مردم بتوانند لذت ببرند و ما بهتر بتوانیم خدمتگزاری مردم را داشته باشیم.

ملانژاد در خصوص آمار مسافرین جابه‌جا شده از طریق خطوط ریلی رجا طی ۶ ماهه امسال گفت: در مجموع حدود ۳۰ میلیون جابجایی مسافر را در برنامه داریم که طبیعی است حدود نیمی از این میزان در ۶ ماهه اول از سال محقق شده است.

وی با بیان اینکه به دنبال افزایش قطارها در حوزه ترنست، ریل‌باس و قطارهای معمولی هستیم، تاکید کرد: در حال حاضر در تامین نیروی کشش و لوکوموتیو مشکل داریم که سعی می‌کنیم تا پایان سال به حداکثر میزان ممکن برسانیم.

مدیرعامل شرکت قطارهای رجا تصریح کرد: خوشبختانه در ۶ ماه گذشته هیچ حادثه ریلی که مسافر دچار حادثه شود، نداشتیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha