• جمعه / ۹ آبان ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404080905325
  • خبرنگار : 50037

استاندار همدان:

نمایشگاه‌های تولیدی و کارآفرینی بستری برای رونق اقتصادی است

نمایشگاه‌های تولیدی و کارآفرینی بستری برای رونق اقتصادی است

ایسنا/همدان استاندار همدان با اشاره به نقش نمایشگاه‌های تولید در شکل‌گیری زنجیره ارزش و رونق بازار، گفت: نمایشگاه‌های تولید و کارآفرینی، بستری مناسب برای معرفی ظرفیت‌ها، منابع و محصولات واحدهای تولیدی و رونق اقتصادی است.

حمید ملانوری شمسی جمعه ۹ آبان در حاشیه برگزاری دهمین نمایشگاه توانمندی‌های صنایع کوچک استان تصریح کرد: برپایی چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند موجب شود که تولیدکنندگان بخش‌های مختلف صنعت، معدن و کشاورزی در کنار یکدیگر قرار گیرند، دستاوردهای خود را عرضه کنند و نیازها و مطالبات جامعه را از نزدیک بشناسند.

️وی افزود: برپایی چنین رویدادهایی افزون بر معرفی بهتر توانمندی‌های داخلی، زمینه‌ی تبادل تجربه و انتقال دانش میان فعالان اقتصادی را فراهم می‌کند و باعث شناسایی ضعف‌ها، افزایش بهره‌وری و گسترش بازار فروش محصولات می‌شود.

ملانوری شمسی خاطر نشان کرد: این فرایند در نهایت به شکل‌گیری زنجیره‌ی ارزش و بهبود جایگاه تولید در اقتصاد ملی منجر خواهد شد.

️استاندار همدان در ادامه گفت: شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، از جمله شهرک صنعتی بوعلی، از مراکز مهم تولید و اشتغال در همدان به‌شمار می‌روند و خوشبختانه این شهرک‌ها توانسته‌اند با جذب کارآفرینان و ارائه‌ی خدمات حمایتی مناسب، زمینه‌ی رشد بخش تولید را فراهم سازند. 

️وی تصریح کرد: هرچند چالش‌هایی نیز وجود دارد، اما با همکاری مدیران، تولیدکنندگان و بخش‌های تخصصی، رفع موانع با جدیت در حال پیگیری است.

ملانوری شمسی در پایان تأکید کرد: امیدواریم برگزاری این نمایشگاه بتواند جلوه‌ای از توان، تلاش و خلاقیت فعالان اقتصادی استان را به نمایش بگذارد و گامی مؤثر در مسیر افزایش تعاملات، هم‌افزایی و رشد پایدار اقتصادی همدان و کشور باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha