• شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404081005522
  • خبرنگار : 71443

برنده صلح نوبل از آمریکا خواست به ونزوئلا حمله کند

برنده صلح نوبل از آمریکا خواست به ونزوئلا حمله کند

رهبر مخالفان ونزوئلا با دفاع از حملات غیرقانونی آمریکا به شناورها در دریای کارائیب به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر مسئولیت مرگ‌های ناشی از این حملات را متوجه رئیس‌جمهور کشورش دانست.

به گزارش ایسنا، «ماریا کورینا ماچادو» رهبر مخالفان ونزوئلا که به تازگی برنده جایزه صلح نوبل شده است در اظهاراتی از قدامات اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در انجام حملات غیرقانونی به قایق‌هایی در کارائیب که او ادعا می‌کند حامل مواد مخدر هستند، دفاع کرد.

او گفت: ما سال‌ها از جامعه بین‌المللی خواسته‌ایم که منابعی را که از قاچاق مواد مخدر و سایر فعالیت‌های مجرمانه حاصل می‌شود، قطع کند. بالاخره، این اتفاق در حال روی دادن است.

ماچادو که با برنامه پادکست بلومبرگ گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «آیا مرگ‌های ناشی از حملات به قایق‌های قاچاق مواد مخدر موجه بوده است یا خیر» گفت: مسئله نجات جان انسان‌هاست. «نیکولاس مادورو» (رئیس جمهور ونزوئلا) کاملاً هوشیار است و به او هشدار داده شده که چه کاری انجام ندهد.

وی در ادامه بدون اشاره به نقش مستقیم آمریکا در مرگ و میر ناشی از این حملات، مسئولیت آن را بر عهده نیکولاس مادورو دانست و افزود: او و بقیه کارتل‌های مواد مخدر در قدرت در ونزوئلا باید این فعالیت‌ها را متوقف کنند تا از مرگ‌های بیشتر جلوگیری شود.

«پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا در جدیدترین مورد از این اقدامات واشنگتن اعلام کرد که ایالات متحده روز چهارشنبه حمله دیگری را علیه یک قایق که ادعا می‌شود، حامل «تروریست‌های مواد مخدر» بوده، انجام داده است. طبق گفته دولت ترامپ، تعداد کل کشته‌شدگان در جریان این حملات به ۶۱ نفر رسیده است.

ماچادو در بخش دیگری از این گفت‌وگو خاطر نشان کرد که با چندین مقام دولتی ایالات متحده، از جمله «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه در تماس بوده است. او در پاسخ به سوالی در مورد حقوق دادرسی کسانی که در حملات قایق‌های آمریکایی کشته شده‌اند، گفت که «جنگی بسیار بی‌رحمانه» در جریان است.

او مدعی شد: مادورو یک دیکتاتور متعارف نیست. ما با یک ساختار تروریسم مواد مخدر روبرو هستیم که قلمرو ونزوئلا، منابع ونزوئلا و نهادهای ونزوئلا را به فعالیت‌های یک کارتل جنایتکار تبدیل کرده است.

رهبر مخالفان ونزوئلا در ادامه صحبت‌های خود علیه مادورو تاکید کرد که «فقط گزینه نظامی می‌تواند مادورو را برکنار کند. افزایش فشار و تشدیدی که صورت گرفته، تنها راه برای وادار کردن مادورو به درک این است که زمان رفتن (کناره‌گیری از قدرت) فرا رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha