صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، از برداشت پاچ باقلای پاییزه در سطحی نزدیک به ۷۰۰۰ هکتار از اراضی استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: پاچ باقلای پاییزه در اراضی شالیزاری به عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج و همچنین در اراضی پشته کشت می شود.
وی گیلان را تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور دانست و بیان کرد: همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستان های استان، پاچ باقلا کشت می شود.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، کشاورزان گیلانی از اواخر مرداد و در شهریور اقدام به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته کرده و برداشت محصول پاییزه را از اواخر مهر در استان آغاز می کنند.
محمدی با بیان اینکه کشت پاچ باقلا نقش مهمی در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت به دلیل رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد، اضاففه کرد: مناطق عمده تولید این محصول در شهرستان های ماسال، رشت، تالش، آستانه اشرفیه، لاهیجان و صومعه سراست.
انتهای پیام


نظرات