• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404081206948
  • خبرنگار : 71496

رسانه عبری: اسرائیل مخالف تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه است

رسانه عبری: اسرائیل مخالف تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه است

مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اختلاف‌نظرها میان کابینه رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا بر سر سازوکار ایجاد نیروی بین‌المللی که قرار است در چارچوب مرحله دوم توافق آتش‌بس، در نوار غزه مستقر شود، همچنان حاکم است.

به گزارش ایسنا، رسانه عبری مذکور در گزارش خود آورده است که کابینه رژیم صهیونیستی مخالف این است که نیروی بین‌المللی بر اساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل ایجاد شود، یا نیروهای مسلح ترکیه در این نیروی بین‌المللی مشارکت داشته باشند.

مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارش خود اعلام کرد، آمریکا به دنبال این است که به روند ایجاد این نیروی چند ملیتی در غزه سرعت بخشد، اما این موجب برخوردهای فزاینده‌ای با کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌شود که در مورد اختیارات مستقیم سازمان ملل در نظارت بر این نیرو همانند نیروهای «یونیفل» در لبنان و یا نیروهای «آندوف» در جولان اشغالی سوریه، تردیدهایی دارد.

بر اساس گزارش این رسانه عبری، برخی مسوولان امنیتی رژیم صهیونیستی بر این باور هستند که حماس در چند روز گذشته با وجود تحویل اجسادی که مشخص شد متعلق به اسرا نیست، توافق را نقض نکرد، با این حال تل‌آویو بهتر می‌داند که حماس هر جسدی را که احتمال می‌رود متعلق به اسرا باشد، تحویل دهد.

این رسانه عبری به نقل از برخی منابع در دستگاه‌های امنیتی اعلام کرد که بر اساس ارزیابی‌های اطلاعاتی، حماس ممکن است تعداد بیشتری از اسرای کشته شده را بازگرداند، اما ادعا کرد که ممکن است حماس به اندازه کافی برای این کار تلاش نکند.

همچنین این رسانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد، مسوولان سیاسی صهیونیست در چارچوب تلاش‌ها برای یافتن اجساد اسرای خود با انجام گشت‌های مشترک تیم‌هایی از صلیب سرخ و جنبش حماس در مناطق تحت کنترل ارتش اشغالگر موافقت کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha