• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404081207305
  • خبرنگار : 50046

اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در بجنورد معطل ورود پیمانکار

اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در بجنورد معطل ورود پیمانکار

ایسنا/خراسان شمالی رئیس اداره فنی و اجرایی شهرداری بجنورد گفت: اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در این شهر، منتظر ورود پیمانکار برای انجام کار است.

حمید کمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه شهرداری بجنورد چند ماه است که به دنبال اجرای این طرح در این شهر است، اظهار کرد: برای اجرای این طرح، در ابتدا فقط یک پیمانکار اعلام آمادگی کرد، اما همچنان به صورت قطعی برای انجام کار، ورود پیدا نکرده است.

وی افزود: در حال حاضر طرح تفکیک زباله از مبدا، توسط سازمان پسماند شهرداری در حال اجراست، اما نه به صورت کامل و ۱۰۰ درصدی.

کمالی ادامه داد: در گذشته طی دو مرحله طرح تفکیک زباله از مبدا در این شهر انجام شده، اما با شکست مواجه شده که یکی از مهمترین علل این امر این است که بیشتر خانواده‌ها در این شهر زباله‌ها را در منزل از یکدیگر تفکیک نمی‌کنند که عوامل اجرایی برای جمع آوری آن‌ها به منازل مراجعه کنند یا خانواده‌ها زباله‌های تفکیک شده را به مراکز پیش بینی شده تحویل دهند.

وی افزود: دیگر تعداد انبارهای ضایعاتی که ضایعات در این شهر خریداری می‌کنند زیاد است و زباله گردها زباله‌های بازیافت شده را تحویل این مراکز می‌دادند.

کمالی بیان کرد: در این میان خانواده‌ها نیز باید همکاری لازم برای اجرای موفق این طرح داشته باشند و زباله‌ها را در منزل تفکیک کرده و سپس آن‌ها را تحویل مراکز پیش بینی شده بدهند و یا اینکه تماس بگیرند تا برای تحویل زباله‌ها، ماموران جلوی در منزل مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات موجود انبارهای ضایعاتی در شهر بجنورد است، گفت: بیشتر این انبارها مجوز ندارند و آن‌هایی که مجوز دارند نیز مجوز ضایعات آهن آلات و ... است.

این مقام مسئول تصریح کرد: روزانه در بجنورد ۱۴۰ تن زباله تولید می شود که ۲۵ درصد از این میزان زباله خشک است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha