• سه‌شنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404081307722
  • خبرنگار : 50189

/متحد و استوار، مقابل استکبار/

دادستان کرمان تاکید کرد: تکیه به خودباوری و وحدت، رمز مقابله با سلطه

دادستان کرمان تاکید کرد: تکیه به خودباوری و وحدت، رمز مقابله با سلطه

ایسنا/کرمان صبح امروز هم‌زمان با سراسر کشور، مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در شهر کرمان با حضور جمعی از دانش‌آموزان، معلمان، مردم و مسئولان برگزار شد.

این مراسم از میدان بسیج آغاز شد و شرکت‌کنندگان با سر دادن تکبیر «الله‌اکبر» و شعارهایی چون «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، مسیر راهپیمایی را به سمت چهارراه پاسداران پیمودند.

به گزارش ایسنا، در طول مسیر گروه موزیک سپاه در چهارراه پاسداران مستقر بود و قطعات حماسی اجرا می‌کرد که فضای مراسم را پرشورتر کرده بود.

در مقابل گروه موزیک، جمعی از دختران دانش‌آموز با پرچم‌های زرد رنگ حزب‌الله ایستاده بودند و با حرکت دادن پرچم‌ها، همبستگی خود را با شعارهای جمعیت ابراز می‌کردند.

تجمع پایانی راهپیمایان ۱۳ آبان کرمان در مصلای امام علی علیه السلام این شهر خواهد بود.

در ادامه مسیر، دانش‌آموزان با در دست داشتن پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران، فلسطین، حزب‌الله لبنان و حمل پلاکاردهایی با شعارهای انقلابی، مسیر راهپیمایی را تا مصلای بزرگ امام علی (علیه السلام) طی کردند.

حضور پرشور دانش‌آموزان دختر و پسر، فضای خیابان‌ را رنگ‌آمیزی کرده؛ پرچم‌های سه‌رنگ ایران در میان جمعیت موج می‌زند و شعارها به‌صورت هماهنگ طنین‌انداز است.

در میانه مسیر و در نبش چهارراه پاسداران، گروه دیگری از دانش‌آموزان دختر به جمع راهپیمایان پیوستند. این گروه با در دست داشتن پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران و فلسطین، در کنار دخترانی که پرچم زرد حزب‌الله را در دست داشتند، صف واحدی را تشکیل دادند.

پیوستن این گروه، شور و هیجان جمعیت را دوچندان کرد و صدای شعارها در خیابان طنین بلندتری یافت.

راهپیمایی همچنان با حضور گسترده دانش‌آموزان و فرهنگیان به سمت مصلای بزرگ امام علی(علیه السلام) ادامه دارد.

در بخش پایانی مسیر راهپیمایی، چند تن از دانش‌آموزان پلاکاردهایی در دست داشتند که بر آن‌ها تصویر شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان و یارانش نقش بسته بود. در میان جمعیت، گروهی از دختران نیز با شال‌های زرد رنگ که روی چادرهای خود انداخته بودند، دیده می‌شدند و با حرکات منظم، همراه دیگر راهپیمایان شعار می‌دادند.

به گزارش ایسنا، اکنون جمعیت راهپیمایان به مصلای بزرگ امام علی (علیه السلام) کرمان رسیده تا در مراسم پایانی شرکت کنند. این مراسم در محوطه باز مصلا برگزار می‌شود و آیت‌الله سیداحمد خاتمی، نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری، سخنران است.

پیش از آغاز سخنرانی، مجری برنامه حاضران را به تشکیل صف‌های منظم دعوت و سپس شعارهای حماسی و انقلابی را با جمعیت هم‌خوانی کرد. مراسم با اجرای رجزخوانی یکی از دانش‌آموزان دختر به زبان عبری آغاز شد.

 ۱۳ آبان، نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است

رئیس کل دادگستری استان کرمان به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با صدور پیامی بر اهمیت استمرار راه امام خمینی (ره) و شهدا تأکید کرد.

در پیام حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی آمده است: روز ۱۳ آبان در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به عنوان نماد بصیرت، مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر سلطه‌طلبی و استکبار جهانی ثبت شده و یادآور رخدادهایی چون تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، کشتار دانش‌آموزان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی در سال ۱۳۵۸ است که هر یک از این وقایع، نشان‌دهنده عمق آگاهی و روحیه ظلم‌ستیزی مردم ایران، به‌ویژه نسل جوان است.

وی با گرامی‌داشت یاد دانش‌آموزان شهید ۱۳ آبان، افزود: این عزیزان با نثار خون پاک خود، پیام روشنی به جهانیان دادند که ملت ایران هرگز در برابر ظلم و استبداد سر فرود نخواهد آورد. این ایثار، مسئولیتی سنگین بر دوش مسئولان و نسل‌های آینده نهاده است.

حمیدی با اشاره به نقش بی‌بدیل نوجوانان در شکل‌گیری و استمرار انقلاب اسلامی، روز دانش‌آموز را فرصتی برای تجلیل از این سرمایه‌های انسانی دانست و بر ضرورت تربیت دینی، اخلاقی و علمی آنان تأکید کرد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان همچنین مبارزه با استکبار جهانی را راهبردی استراتژیک برای حفظ استقلال، عزت و کرامت ملی اعلام کرد و افزود: این مبارزه باید در عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و حقوقی با جدیت دنبال شود.

وی نقش قوه قضائیه را در پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی مهم دانست و گفت: این نهاد با تکیه بر عدالت، قانون‌مداری و صیانت از حقوق ملت، باید در مسیر مقابله با مظاهر استکبار داخلی و خارجی گام بردارد.

 وی ضمن گرامیداشت روزملی مبارزه با استکبار جهانی و روز  دانش آموز و ادای احترام به حماسه آفرینان ۱۳ آبان، این روز را به همه دانش آموزان عزیز و مردم شهیدپرور استان کرمان تبریک گفت و بر تداوم راه شهدا و بازخوانی ارزش های والای انقلاب اسلامی ایران تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، مراسم و راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و اعلام انزجار و محکومیت جنایت‌های آمریکا و اسرائیل غاصب در بم آغاز شد.

این اجتماع مردمی و ضداستکباری هم‌اکنون شرق استان کرمان در شهرستان‌های بم، نرماشیر، فهرج، ریگان و گنبکی با حضور جوانان، نوجوانان، دانشجویان، طلاب و دیگر اقشار مردم در حال برگزاری است.

۱۳  آبانِ امسال که با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) مصادف شده، رنگ‌وبوی فاطمی گرفته و عزاداران با در دست داشتن پرچم ایران، شعارِ «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر می‌دهند.

مسئولان ارشد، خانواده‌های شهدا و به ویژه شهدای دفاع مقدس ۱۲روزه در این آیین ملی حضور دارند و راهپیمایی در بم از میدان ارگ تا ارگ قدیم برگزار شد.

دانش‌آموزان ادامه‌دهنده مبارزه با استکبار هستند

حجت‌الاسلام فرهاد دهقانی امام جمعه بم در مراسم پایانی راهپیمایی ۱۳ آبان در این شهرستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز، بر نقش حیاتی این قشر در تداوم مبارزه با استکبار جهانی تأکید کرد و خواستار توجه ویژه مسئولان آموزش و پرورش به استعدادهای شهرستان بم شد.

وی با اشاره به تقارن روز دانش‌آموز با ایام شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) گفت: مبارزه با استکبار در زمان دختر بزرگوار پیامبر اسلام آغاز شد و امروز نیز این مبارزه ادامه دارد.

دهقانی با بیان اینکه «فاطمی‌ها» مانند حضرت زهرا (سلام الله علیها) تا آخرین نفس از ولایت دست برنمی‌دارند و دانش‌آموزان ما امروز این نکته را به خوبی رعایت کرده و پیرو ولایت هستند.

امام جمعه بم با انتقاد از مسیرهایی که منجر به عقب‌ماندگی اجتماعی و علمی می‌شود، تصریح کرد: استکبار همواره می‌خواهد جامعه ما یک جامعه عقب‌مانده، فاقد پیشرفت علمی و مهارتی و فاقد رفاه باشد. بنابراین با هر مسیری در هر لباس و مسئولیتی که موجب احساس کمبود و مشکلات مردم شود، همان مسیر استکبار است.

۱۳ آبان، نشانه پایبندی به ارزش‌های اصیل انقلاب

به گزارش ایسنا، مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب کرمان با صدور پیامی به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، این روز را نشانه‌ای از بیداری ملت ایران و پایبندی به ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی دانست.

در این پیام آمده است: «یوم‌الله ۱۳ آبان یادآور روزهایی است که ملت بزرگ ایران با الهام از ایمان و آگاهی، در برابر زیاده‌خواهی و سلطه‌طلبی قدرت‌های استکباری ایستاد و با وحدت و شجاعت، مسیر استقلال و عزت را برگزید. این روز نه فقط یک واقعه تاریخی، بلکه مکتبی زنده برای همه نسل‌هاست تا بیاموزند استقلال و آزادی، با مقاومت و ایثار به‌دست می‌آید.

استکبارستیزی در قاموس ملت ایران تنها یک شعار نیست، بلکه حقیقتی برخاسته از باورهای دینی و انقلابی است. ملت ایران آموخته که هرگاه به خودباوری و وحدت تکیه کند، هیچ قدرتی توان تحقیر و سلطه بر او را نخواهد داشت».

بخشی با اشاره به نقش آگاهانه جوانان و دانش‌آموزان در حوادث تاریخی ۱۳ آبان اظهار کرد: «آینده کشور در دستان نسل مؤمن، عدالت‌خواه و آگاه امروز است. تربیت نسلی که به ارزش‌های انقلاب، استقلال کشور و آرمان‌های شهدا وفادار بماند، مسئولیتی مشترک بر دوش همه نهادها و خانواده‌هاست.

قوه قضائیه به عنوان مدافع عدالت و حقوق ملت، در صف مقدم مبارزه با مفاسد و مظاهر استکبار داخلی و خارجی قرار دارد و با عزمی راسخ در مسیر تحقق جامعه‌ای عادلانه، مستقل و قانون‌مدار گام برمی‌دارد.

حفظ روحیه مقاومت، تقویت بصیرت و پایبندی به آرمان‌های انقلاب، رمز تداوم عزت و استقلال ایران اسلامی است.»

گزارش ایسنا از راهپیمایی ۱۳ آبان در جنوب کرمان

۱۳ آبان روایتگر مسیری است که در چنین روزی توسط دانشجویان و دانش آموزان به تصویر کشیده شد و لانه‌ای که از آن فقط بوی نیرنگ و خون آشامی به مشام می‌رسید، برای همیشه با سنگ‌ریزه‌های ابابیلی ویران شد.

راهپیمایی امروز را به یاد خون‌های پاکی که مقتدرانه برای روشنگری و فریادی که ستون‌های بیداد را نابود کردند، به خیابان آمدیم تا بگوییم این روز یادآوری یک تاریخ نیست بلکه روایتگر مسیری است که باز هم دانش آموزان و دانشجویان به میدان آمدند تا بیانگر غرور ملی همگان و نماد مقاومت در برابر سلطه‌گری باشد.

امروز همه آمدند متفاوت‌تر از سال‌های گذشته، آمدند برای تجدید میثاق با دانشجویان، دانش آموزان، کودکان و زنان و مردانی که جایشان خالی است و در دفاع مقدس ۱۲ روزه مظلومانه رفتند تا پرده‌ای دیگری از خون‌آشامی ددمنشانه دشمنان ایران در تاریخ ثبت شود.

از جای جای جنوب کرمان اخبار راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان را دریافت کردیم که همه آمده بودند تا بگویند برای وطن باز هستیم و تازیانه‌های بی امان جنایت را بر پیکر بچه‌های غزه و فلسطین نیز به یاد داریم .

به گزارش ایسنا، مردم زهکلوت از جنوب کرمان به همراه دانش آموزان و مسئولان در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان شرکت کردند و محمد جهانگیری فرماندار جازموریان در گفت وگو با ایسنا با اشاره به حضور حماسی مردم و جامعه دانش آموزی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و امریکا بیان کرد: همگان همچنان در برابر هر گونه زیاده خواهی می‌ایستند و با هدفی مشترک مسیر مقاومت را خواهیم رفت .

وی وفاق و همدلی را در دفاع از وطن و ملت مظلوم فلسطین و غزه نقطه مشترکی دانست که امروز همه شاهد این حماسه بودیم.

حجت الاسلام اکبر افشارمنش امام جمعه رودبار جنوب نیز در گفت و گو با ایسنا به شرایط کنونی کشور امریکا اشاره کرد و بیداری افکار عمومی را در سراسر دنیا ثمره خون‌هایی دانست که برای خودباوری به زمین ریخته شدند.

حجت الاسلام عباس گروهی امام جمعه فاریاب نیز نابودی سلطه‌گران را به دست سلطه‌ستیزان نوید داد که امروزه به یک حماسه تبدیل شده است.

وی شجاعت ملت ایران را به ویژه دانشجویان و دانش آموزان در سال ۱۳۵۷ در چنین  روزی قابل  تقدیر دانست که لانه فساد و جاسوسی را تسخیر کردند.

دانش آموزان عنبرآبادی در صف اول دشمن‌ستیزی

همت بلوچی فرماندار عنبرآباد نیز در گفت وگو با ایسنا خروش ملت ایران اسلامی را در این روز بیانگر همدلی دانست که در جنگ ۱۲ روزه در تاریخ  انقلاب اسلامی ثبت شد و گفت: نابودی ظلم نزدیک است.

وی عزت و اعتبار ملی کشورمان را مرهون رهبری معظم انقلاب و لبیک سربازانش دانست که روز به روز به این عزت و اعتبار با پیشرفت در همه زمینه‌ها افزون می‌شود.

به گزارش ایسنا، روحبخش بیگ‌زاده فرماندار جیرفت نیز با تقدیر و تشکر از خلق حماسه‌ای دیگر توسط مردم و جامعه  دانش آموزی و ودانشگاهیان در راهپیمایی ۱۳ آبان گفت: دوران بزن دررو تمام شده و امروز دیدیم که دانش آموزان و این نسل همیشه بیدار چطور پای کار آمده بودند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره  دانش آموزان و دانشجویان شهید که این روز به برکت خون‌های پاک آنها در تقویم انقلاب  ثبت شده، افزود: جنگ ۱۲ روزه و شهادت دانش آموزان، دانشجویان و کودکان وظیفه همگان را بیشتر کرده تا به نیابت از همه این عزیزان محکم و با مشت‌های گره کرده فریاد بزنیم «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ».

اجتماع بزرگ استکبارستیزی در رفسنجان

به گزارش ایسنا، به‌مناسبت یوم الله ۱۳ آبان، اجتماع بزرگ استکبارستیزی در مصلای امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) شهر رفسنجان نیز برگزار شد.

این مراسم با حضور فرماندار، امام جمعه، فرمانده سپاه، شهردار، رئیس و اعضای شورای شهر و سایر مسئولان شهرستان و دانش‌آموزان و دانشجویان، همچنین اقشار مختلف مردم  برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با سر دادن شعارهای ضد استکباری، بر نمایش همبستگی و اتحاد مردم ایران در مقابله با ظلم و استکبار جهانی تاکید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha