• پنجشنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۵
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404081509494
  • خبرنگار : 50604

جهش اقتصادی گلستان با آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های بزرگ در منطقه آزاد اینچه‌برون

جهش اقتصادی گلستان با آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های بزرگ در منطقه آزاد اینچه‌برون

ایسنا/گلستان با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد و استاندار گلستان، عملیات اجرایی سه پروژه بزرگ زیرساختی، تجاری و گردشگری در منطقه آزاد اینچه‌برون آغاز شد.

استاندار گلستان عصر پنجشنبه ۱۵ آبان در مراسم افتتاح طرح‌ها و تیرپارک منطقه آزاد اینچه‌برون، این پروژه‌ها را گامی مهم در مسیر توسعه اقتصادی، تجاری و گردشگری استان دانست و تأکید کرد که ایجاد چنین زیرساخت‌هایی علاوه بر اشتغال‌زایی، به تقویت امنیت ملی کشور نیز منجر خواهد شد.

جهش اقتصادی گلستان با آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های بزرگ در منطقه آزاد اینچه‌برون

علی‌اصغر طهماسبی با اشاره به گذشته این منطقه گفت: اینچه‌برون روزگاری بیابانی فاقد امکانات اولیه بود، اما امروز با تلاش شبانه‌روزی و مدیریت جهادی، به یکی از نقاط راهبردی در کریدور شمال–جنوب تبدیل شده است؛ مسیری که کوتاه‌ترین، ارزان‌ترین و امن‌ترین راه ارتباطی میان چین، قزاقستان، ترکمنستان و ایران محسوب می‌شود.

وی افزود: توسعه منطقه آزاد صرفاً به موضوع خودرو محدود نیست و بیش از ۹۰ درصد ظرفیت آن به تجارت، صنعت، گردشگری و ایجاد فرصت‌های شغلی اختصاص دارد.

جهش اقتصادی گلستان با آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های بزرگ در منطقه آزاد اینچه‌برون

طهماسبی همچنین از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی خواست با اطمینان از امنیت و زیرساخت‌های فراهم‌شده، در این منطقه حضور فعال داشته باشند.

در این مراسم همچنین اعلام شد که پروژه‌های جدید شامل احداث مجتمع اقامتی، تفریحی و تجاری «ماری گل» با سرمایه‌گذاری ۱۲ هزار میلیارد ریال، پروژه کانتینر یارد با سرمایه‌گذاری چهار میلیون یورو، و پایانه لجستیک منطقه آزاد اینچه‌برون با سرمایه‌گذاری هفت هزار میلیارد ریال در مجموع طی دو سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

استاندار گلستان با قدردانی از تلاش دستگاه‌های اجرایی، پلیس راهور و مجمع نمایندگان استان، یادآور شد: در کمتر از ۱۰ ماه، مراحل مهمی از فرآیندهای قانونی و اجرایی منطقه آزاد به سرانجام رسیده است. هر جا تجارت و تولید رونق بگیرد، امنیت نیز پایدار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha