• شنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404081710554
  • خبرنگار : 71659

انتخابات عراق| چه کسانی زودتر رأی می‌دهند؟

انتخابات عراق| چه کسانی زودتر رأی می‌دهند؟

حدود ۱.۳ میلیون رأی‌دهنده عراقی روز یکشنبه و در یک رأی‌گیری ویژه پیش از انتخابات عمومی پارلمانی سه‌شنبه، رأی خود را به صندوق خواهند انداخت.

به گزارش ایسنا، کمیسیون عالی مستقل انتخابات روز شنبه اعلام کرد ارتش، پلیس، نیروهای امنیتی، نیروهای پیشمرگه کُرد، نیروهای الحشدالشعبی و آوارگانی که در اردوگاه‌ها زندگی می‌کنند، فردا صبح در رأی‌گیری ویژه که تا ساعت ۶ بعد از ظهر ادامه خواهد داشت، رأی خود را به صندوق‌ها خواهند انداخت و پس از آن، صندوق‌های رأی به صورت الکترونیکی بسته خواهند شد.

از ساعات اولیه صبح شنبه، سکوت انتخاباتی حاکم شده و تمام ابزارهای تبلیغات انتخاباتی کاملاً متوقف شده است و در این مدت، فعالیت‌های تبلیغاتی نامزدها ممنوع است.

طبق دستورالعمل کمیسیون، در دوره سکوت انتخاباتی، هرگونه فعالیتی که ذیل تبلیغ نامزد یا حزب برای جلب حمایت عمومی قرار گیرد، متوقف خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha