• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404082112994
  • خبرنگار : 71145

انصارالله: به توافق آتش‌بس در غزه پایبندیم

انصارالله: به توافق آتش‌بس در غزه پایبندیم

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تاکید کرد که این جنبش علیرغم نقض‌های مداوم صهیونیست‌ها همچنان به توافق آتش‌بس، از جمله بخش مربوط به کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ، پایبند است.

به گزارش ایسنا، «حزام الاسد» عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن به اسپوتنیک گفت: «علیرغم تخلفاتی که اسرائیل همچنان علیه مردم ما در نوار غزه مرتکب می‌شود ما به توافق آتش‌بس بین گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی پایبند هستیم.»

این اظهارات پس از آن مطرح می‌شود که برخی رسانه‌ها ادعا کردند ارتش یمن روز سه‌شنبه اعلام کرده که در صورت نقض آتش‌بس در نوار غزه، این جنبش حملات خود را علیه اسرائیل و کشتی‌هایی که به سمت بنادر آن می‌روند از سر خواهد گرفت و خاطرنشان کرد که این موضع را رسماً در یک پیام خصوصی به گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس، اطلاع داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha