• پنجشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۴ / ۰۰:۰۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404082213738
  • خبرنگار : 71933

رئیس موساد به‌زودی کناره‌گیری می‌کند

رئیس موساد به‌زودی کناره‌گیری می‌کند

منابع خبری عبری زبان از کناره‌گیری قریب‌الوقوع رئیس موساد خبر دادند.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که «دیوید بارنیا»، رئیس موساد، در آینده نزدیک از سمت خود کناره گیری خواهد کرد.

شبکه تلویزیونی ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که رئیس موساد از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم، خواسته است پس از پایان دوره خدمتش در ماه ژوئن ۲۰۲۶ بازنشسته شود و مأموریتش تمدید نگردد.

طبق این گزارش، نتانیاهو با این تصمیم موافقت کرده و در جلسه اخیر خود با بارنیا، درباره نحوه پایان دوره و روند انتقال مسئولیت گفت‌وگو کرده است.

بارنیا در ژوئن ۲۰۲۱ به ریاست موساد منصوب شد.

روز گذشته نیز شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «رون درمر»، وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی از منصب خود استعفا داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha