• جمعه / ۲۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404082314288
  • خبرنگار : 50229

۶ پروژه بزرگ آبرسانی در دزفول به بهره‌برداری رسید 

۶ پروژه بزرگ آبرسانی در دزفول به بهره‌برداری رسید 

ایسنا/خوزستان ۶ پروژه بزرگ آبرسانی در مناطق شهری و روستایی دزفول با اعتبار بیش از ۲ هزار میلیارد ریال طی آیینی با حضور نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل آبفا خوزستان به بهره‌برداری رسید.

صابر علیدادی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان صبح امروز جمعه ۲۳ آبان در آیین بهره‌برداری از این پروژه‌های آبرسانی که در محل تاسیسات جدید آبرسانی کوی پیام نور برگزار شد، اظهار کرد: امروز پروژه تاسیسات جدید آبرسانی کوی پیام نور دزفول شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه تامین آب شرب با عمق ۱۲۰ متر و تولید روزانه یکهزار مترمکعب آب در شبانه‌روز با صرف اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: امروز همچنین فاز اول پروژه مجتمع آبرسانی خلیج‌فارس شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه تامین آب و اجرای ۵ کیلومتر خط انتقال به منظور تقویت فشار شبکه آب شرب شهرک حسین کلولی با صرف اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال به صورت رسمی بهره‌برداری شد.

علیدادی بیان کرد: فاز دوم پروژه خلیج فارس نیز شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه در شهرک مهاجرین و اجرای دو کیلومتر خط انتقال به منظور تقویت فشار شبکه آب شرب شهرک مهاجرین با صرف اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال امروز به طور رسمی به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه پروژه بزرگ مجتمع آبرسانی آزادگان نیز امروز به بهره‌برداری رسید، گفت: این پروژه شامل حفر و تجهیز ۳ حلقه چاه تامین آب و یک کیلومتر خط انتقال جهت تقویت فشار شبکه آب شرب کوی آزادگان و مهرشهر است که با همکاری سازمان آب و برق خوزستان اجرا شده است.

وی با بیان اینکه بهره‌برداری از این ۳ حلقه چاه منجر به تولید روزانه ۱۲ هزار مترمکعب آب شرب در مناطق موردنظر شده است، خاطرنشان کرد: برای این پروژه ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار صرف شده است.

علیدادی بیان کرد: امروز همچنین یک حلقه چاه تامین آب شرب در روستای گاومیش آباد شرقی با صرف اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال بهره‌برداری شد که ظرفیت تولید این حلقه چاه، ۵ هزار متر مکعب آب شرب در شبانه‌روز است.

علیدادی یادآور شد: امروز پروژه تاسیسات سرچاهی روستای کهنگ شامل محصور کردن تاسیسات و اتاقک نگهبان با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان اظهارکرد: پروژه نوسازی و بازسازی مخازن تامین آب روستاهای سیدنور، شهید کریمی، چغامیش، عباس آباد، شیرین آب، بیشه بزان، بهروزی، چغاچشمه و حمزه کارون با صرف اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال نیز امروز به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه پروژه‌هایی که امروز در دزفول به بهره‌برداری رسیدند ماحصل بازدید و پیگیری‌های ویژه نماینده دزفول و شرکت آبفا خوزستان طی دو سال اخیر هستند، گفت: امروز به طور کلی ۲ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال پروژه در مناطق مختلف شهرستان دزفول به بهره‌برداری رسید و یکهزار و ۱۶۰ میلیارد ریال نیز پروژه کلنگ‌زنی شد.

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان با بیان اینکه امروز ۷ حلقه چاه آب شرب در شهرستان دزفول به بهره‌برداری رسید، افزود: این چاه‌ها ۲۵ هزار مترمکعب آب شرب به ظرفیت تولید آب شرب شهرستان دزفول اضافه کرده است.

علیدادی در پایان از حمایت‌های ویژه و پیگیری‌های مستمر نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی در راستای تأمین اعتبار و اجرای این پروژه‌های آبرسانی در مناطق مختلف شهری و روستایی دزفول قدردانی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha