• جمعه / ۲۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404082314326
  • خبرنگار : 71129

مخالفت کره شمالی با بیانیه گروه ۷

مخالفت کره شمالی با بیانیه گروه ۷

خبرگزاری رسمی کره شمالی امروز (جمعه) گزارش داد وزیر خارجه این کشور بیانیه مشترک منتشر شده توسط کشورهای گروه 7 را محکوم کرد و گفت که با تلاش آنها برای خلع سلاح کامل هسته‌ای کره شمالی مخالف است.

به گزارش ایسنا، کشورهای عضو گروه ۷ بیانیه خود را پس از نشست وزرای خارجی در کانادا منتشر کرده و گفتند این گروه برنامه تسلیحات هسته‌ای کره شمالی را محکوم می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، «چو سون هوی» وزیر امور خارجه کره شمالی نیز این بیانیه مشترک از سوی گروه 7 درباره خلع سلاح اتمی پیونگ یانگ را محکوم کرد و آن را اقدامی خصمانه دانست و گفت: «چنین درخواستی به منزله بی‌اعتنایی به قانون اساسی کره شمالی است.»

کشورهای عضو گروه ۷ همچنین بار دیگر بر تعهد خود مبنی بر خلع سلاح کامل هسته‌ای کره شمالی تاکید کردند.

خبرگزاری رسمی و دولتی کره شمالی KCNA نیز گزارش کرد: «در شرایط ژئوپلتیکی وخیم کنونی، داشتن سلاح‌های هسته‌ای صحیح‌ترین گزینه برای بازداشتن خطرناکترین و متخاصم‌ترین کشورها است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha