• یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404082515771
  • خبرنگار : 50214

مرمت قلعه تاریخی شهرآباد بافق آغاز شد

مرمت قلعه تاریخی شهرآباد بافق آغاز شد

ایسنا/یزد مرمت قلعه تاریخی شهرآباد در شهرستان بافق یزد به منظور تثبیت وضعیت موجود و جلوگیری از تخریب بیشتر این بنای ثبتی کشور آغاز شد.

قلعه شهرآباد با مساحت حدود ۹۰۰ مترمربع در شمال شهرستان بافق در مجاورت کمربندی قرار گرفته است. این قلعه که مصالح به‌کار رفته در آن شامل خشت و گل، سنگ و آجر است، دارای یک برج با ۱۶ جایگاه تیراندازی می‌باشد و یک سنگ‌انداز بالای درب ورودی آن قرار دارد.

این بنا با پلان چهارضلعی و به صورت یک طبقه طراحی‌ شده و ورودی بنا در ضلع جنوبی قرار دارد که در داخل قلعه تعبیه شده و سقف فضاها عموماً به شکل ضربی و به صورت گهواره‌ای با قوس هلالی است.

طرح مرمت قلعه شهر آباد با مشارکت فرمانداری و با هدف تثبیت وضعیت موجود و جلوگیری از تخریب بیشتر در حال اجراست که بر اساس پیش‌بینی انجام‌ شده عملیات اجرایی شامل استحکام‌بخشی، مرمت نما، کاه‌گل پشت‌بام، اجرای طاق‌های تخریب‌ شده و بازسازی نمای داخلی خواهد بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی یزد در روز یکشنبه ۲۵ آبان، این قلعه مربوط به دوره قاجاریه است و سال ۱۳۸۴ به شماره ۱۵۰۵۶ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha