• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404082616676
  • خبرنگار : 50604

معاون استاندار گلستان خبر داد

تقویت جایگاه گلستان در صنعت آرد / برنامه‌ریزی برای حضور پررنگ در بازارهای منطقه

تقویت جایگاه گلستان در صنعت آرد / برنامه‌ریزی برای حضور پررنگ در بازارهای منطقه

ایسنا/گلستان معاون اقتصادی استاندار گلستان با تأکید بر ظرفیت مناسب گلستان برای حضور در بازارهای منطقه گفت: صادرات آرد استان به افغانستان و عراق قابل انجام است.

عبدالعلی کیان‌مهر دوشنبه ۲۶ آبان، در نشست تخصصی کارخانجات آرد گلستان  با یادآوری پیشینه طولانی صنعت آرد در اقتصاد و امنیت غذایی گلستان تأکید کرد: حمایت از واحدهای تولیدی رویکرد قطعی استانداری است و دستگاه‌های اجرایی باید زمینه‌ساز توسعه باشند، نه مانع.

او با اشاره به مسائل مطرح‌شده از سوی فعالان این حوزه مشکلات مالی، حمل‌ونقل و بیمه افزود: رفع این چالش‌ها با دستور مستقیم استاندار در حال پیگیری است.

معاون اقتصادی استاندار همچنین از فراهم بودن امکان صادرات آرد گلستان به افغانستان و عراق خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های مرزی اینچه‌برون و گمرکات استان، مسیر صادرات را برای واحدهای تولیدی هموار کرده است.

کیان‌مهر استمرار نظارت بر کیفیت تولید را ضروری دانست و تأکید کرد: هیچ واحد تولیدی بدون دلیل موجه نباید از میزان تولید بکاهد و رعایت استانداردها خط قرمز استان است.

وی در پایان با اعلام حمایت کامل از تولیدکنندگان، بر نقش بخش خصوصی در تثبیت جایگاه گلستان به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید آرد کشور تأکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha