• شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404090100655
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدارس سیستان در روز یکشنبه غیرحضوری شد

مدارس سیستان در روز یکشنبه غیرحضوری شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان بنا بر تصمیم ستاد مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان، به دلیل شیوع بیماری آنفلوانزا و با هدف کنترل این بیماری همه مدارس پنج شهرستان منطقه سیستان در همه مقاطع و در دو شیفت صبح و عصر در روز یکشنبه مورخ دوم آذر به‌صورت غیرحضوری فعالیت می‌کنند.

همچنین متخصص کودکان و اطفال نیز گفت: روزانه ۶۰۰ تا هزار کودک مبتلا به آنفلوانزا به اورژانس بیمارستان کودکان زاهدان مراجعه می‌کنند.

مجید نادری در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: با توجه به شیوع گسترده بیماری آنفلوانزا، توجه جدی خانواده‌ها به رعایت اصول بهداشت فردی و دستورالعمل‌های بهداشتی ضرورت دارد.

رئیس بیمارستان حضرت علی‌اصغر (ع) زاهدان در ادامه گفت: عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی یکی از دلایل افزایش انتقال ویروس در جامعه است و ضروری است خانواده‌ها به‌ویژه در این روزها، رعایت آداب سرفه و استفاده از ماسک را جدی بگیرند.

نادری در ‌ادامه بیان کرد: تب بالا، درد عضلانی، لرز و تعریق، سردرد، سرفه خشک و مداوم، خستگی و ضعف را از علائم شایع آنفلوآنزا است و در صورت بروز علائم و مشاهده نشانه‌های هشداردهنده، مراجعه سریع به پزشک ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha