• یکشنبه / ۲ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404090201105
  • خبرنگار : 71443

بلومبرگ: ترکیه برخلاف خواست اسرائیل آماده اعزام نیرو به غزه است

بلومبرگ: ترکیه برخلاف خواست اسرائیل آماده اعزام نیرو به غزه است

منابع آگاه می‌گویند که ترکیه باوجود مخالفت رژیم صهیونیستی آماده است تا هزاران نیرو را به غزه برای پیوستن به نیروهای عمدتاً مسلمان تحت حمایت ایالات متحده اعزام کند.

به گزارش ایسنا، مقامات ترکیه‌ای آشنا با این موضوع که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند که ایالات متحده به طور گسترده از پیوستن ترکیه به نیروی بین‌المللی تثبیت‌کننده در غزه که توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای آتش‌بس غزه در ماه گذشته (میلادی) پیشنهاد شد، حمایت می‌کند.

بنابر گزارش شبکه بلومبرگ، این استقرار شامل واحدهای رزمی و مهندسی خواهد بود و ترکیه می‌خواهد واشنگتن پس از ورود نیروها به منطقه محاصره شده غزه، استفاده رژیم صهیونیستی از نیروی نظامی را محدود کند.

مشخص نیست که ترکیه چگونه می‌تواند بدون تأیید رژیم صهیونیستی به نیروی بین‌المللی تثبیت‌کننده که در طرح ترامپ برای اطمینان از تبدیل آتش‌بس به یک صلح پایدار حیاتی تلقی می‌شود، بپیوندد. دولت ترکیه معتقد است که اگر ایالات متحده به تل‌آویو فشار بیاورد، ممکن است در نهایت عقب‌نشینی کند - اگرچه تاکنون هیچ نشانه‌ای از انجام این کار توسط رژیم صهیونیستی وجود نداشته است.

به گفته یک مقام ارشد دولت آمریکا، ترکیه به همراه بسیاری از کشورهای دیگر برای مشارکت در استقرار این نیرو در باریکه غزه ابراز علاقه کرده است. این مقام مشخص نکرد که آیا ایالات متحده از این تلاش حمایت می‌کند یا خیر.

مقامات ترکیه گفتند که انتظار می‌رود این نیرو که می‌تواند شامل کشورهایی مانند اندونزی، پاکستان و جمهوری آذربایجان باشد در حین خروج ارتش صهیونیستی از نوار غزه و تشکیل دولت موقت، به حفظ نظم کمک کند.

مقامات گفتند که ترکیه و سایر کشورها قبل از اعزام نیروهای خود مشتاقند که واشنگتن تداوم حملات نظامی و مرگبار رژیم صهیونیستی به غزه را مهار و ماموریت این نیرو را روشن کند.

به گفته حماس، رژیم صهیونیستی از زمان آغاز آتش‌بس در ۱۰ اکتبر، ۳۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha