• دوشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404090301643
  • خبرنگار : 50161

پایداری جوی در زنجان تا سه‌شنبه/ کاهش دما و استقرار هوای سرد در پایان هفته

پایداری جوی در زنجان تا سه‌شنبه/ کاهش دما و استقرار هوای سرد در پایان هفته
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان با اشاره به تداوم شرایط پایدار جوی تا پیش از ظهر سه‌شنبه، از افزایش ابرناکی در برخی مناطق از اواخر وقت سه‌شنبه و کاهش محسوس دما در روزهای پایانی هفته خبر داد.

محمدرضا رحمن‌نیا، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز دوشنبه ۳ آذر آسمان استان صاف و جو پایدار خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد ملایم نیز پیش‌بینی می‌شود. این شرایط تا پیش از ظهر روز سه‌شنبه ۴ آذر ادامه خواهد داشت.

وی افزود: از اواخر وقت سه‌شنبه ۴ آذر افزایش نسبی ابر در برخی مناطق استان رخ خواهد داد و بر این اساس، روز چهارشنبه ۵ آذر آسمان استان قسمتی ابری تا ابری انتظار می‌رود.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان در ادامه با بیان اینکه برای هفته جاری هیچ سامانه بارشی در استان پیش‌بینی نمی‌شود، گفت: دمای کمینه صبح روز چهارشنبه ۵ آذر با افزایش موقتی همراه خواهد بود اما در روزهای پایانی هفته کاهش دما رخ داده و هوای سرد در استان مستقر خواهد شد.

رحمن‌نیا با اشاره به داده‌های ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه‌های هواشناسی استان منتهی به ۳ آذر، ادامه داد: در این بازه زمانی، ایستگاه خیرآباد با منفی ۹ درجه سردترین و ایستگاه گیلوان با ۲۶ درجه گرم‌ترین نقاط استان بودند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha