• پنجشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404090603659
  • خبرنگار : 50046

چرا کشت خاویار سبز در خراسان شمالی رونق نگرفته است؟

چرا کشت خاویار سبز در خراسان شمالی رونق نگرفته است؟

ایسنا/خراسان شمالی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: کشت کینوا(خاویار سبز) در این استان مورد استقبال چندان کشاورزان قرار نگرفته است.

وحید صباغ در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: کینوا (خاویار سبز) یکی از گیاهان خانواده چغندرقند است و این استان ظرفیت کشت آن را دارد. این گیاه مقاومت بالایی نسبت به کم‌آبی و شوری زمین دارد و می‌توان آن را در زمین‌های این استان کشت کرد.

وی با اشاره به اینکه کشت این گیاه به صورت بهاره است، افزود: این گیاه را می‌توان در زمین‌های کشاورزی که خاک آن‌ها شور است و با بحران شدید کم‌آبی مواجه‌اند، کشت کرد.

صباغ ادامه داد: در بهار امسال کشت این محصول در استان انجام نشد و در سال گذشته نیز در سطح ۱۰ هکتار انجام شد.

وی تاکید کرد: مهمترین مشکلی که در زمینه کشت این گیاه وجود دارد، مسئله بازار و فروش آن و همچنین فرآوری است که باید شرکت‌هایی برای فرآوری آن ایجاد شوند.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان کرد: از آنجا که شرکت‌های خارج از استان برای فرآوری و استفاده در سایر صنایع از این گیاه استفاده می‌کنند، باید بازار فروش آن فراهم شود تا کشاورزان ترغیب به کشت این محصول در اراضی کشاورزی کم‌بازده شوند.

وی توضیح داد: شیوه مصرف کینوا به این شکل است که باید ابتدا فرآوری و سپس در صنایعی مانند بیسکویت‌ سازی از آن استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha