• جمعه / ۷ آذر ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404090704215
  • خبرنگار : 30192

بالاخره نساجی در لیگ یک باخت

بالاخره نساجی در لیگ یک باخت

هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ آزادگان در حالی پیگیری شد که نساجی، صدرنشین این رقابت‌ها نخستین شکست خود در این فصل را متحمل شد.

به گزارش ایسنا، هفته سیزدهم لیگ آزادگان امروز (جمعه، ۷ آذر) با برگزاری پنج دیدار پیگیری شد. در مهم‌ترین بازی‌ نساجی، صدرنشین لیگ یک با نتیجه ۲ بر یک از مس شهر بابک شکست خورد.

روز گذشته سایپا با یک از گل از سد آریو اسلامشهر گذشت و پالایش نفت بندرعباس با نتیجه ۲ بر یک از سد نود ارومیه عبور کرد.

در ادامه رقابت‌های این هفته فردا، نفت و گاز گچساران به مصاف شناورسازی قشم می‌رود. رقابت‌های هفته سیزدهم لیگ یک، روز یک‌شنبه با دیدار هوادار و بعثت کرمانشاه به پایان می‌رسد.

نساجی با وجود این شکست هم‌چنان با ۳۰ امتیاز صدرنشین لیگ یک است، مس شهر بابک با ۲۲ امتیاز در رتبه دوم قرار دارد و سایپا با ۲۱ امتیاز سوم است.

نتایج بازی‌های روز دوم هفته سیزدهم لیگ یک:

شهرداری نوشهر صفر - یک صنعت نفت آبادان

مس سونگون صفر - صفر داماش گیلان

فرد البرز یک - صفر نیروی زمینی

مس شهر بابک ۲ - یک نساجی مازندران

پارس جنوبی جم صفر - یک مس کرمان

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha