• شنبه / ۸ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404090804602
  • خبرنگار : 71506

شهر جرم خیز آفریقایی میزبان جهانی تکواندو/ انتقال تیم ها با اتوبوس های از رده خارج!

شهر جرم خیز آفریقایی میزبان جهانی تکواندو/ انتقال تیم ها با اتوبوس های از رده خارج!

رقابت های تکواندوی زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان از ۱۲ تا ۱۵ آذر به میزبانی نایروبی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا از نایروبی، تیم های ملی تکواندوی زیر ۲۱ سال ایران برای حضور در اولین دوره رقابت های قهرمانی جهان، بعد از ظهر دیروز جمعه وارد نایروبی پایتخت کنیا شدند.

با توجه به کمبود امکانات در این کشور آفریقایی، اعطای میزبانی به کنیا تعجب کشورهای شرکت کننده در این رویداد را به همراه داشته اما هدف فدراسیون جهانی از دادن میزبانی به کنیا، توسعه هر چه بیشتر تکواندو در قاره سیاه بوده است.

تیم های ایران نیز به محض ورود به فرودگاه نایروبی توسط یک دستگاه اتوبوس بسیار قدیمی که تعجب اعضای تیم ایران را به همراه داشت به هتل محل اسکان خود منتقل شدند.

در سطح شهر نایروبی نیز اتوبوس های حمل و نقل شهری فرسوده و قدیمی به چشم می خورند که مسافران زیادی را جابجا می کنند و دستفروشان زیادی نیز در سطح پیاده روهای شهر حضور دارند که مشغول امرار معاش هستند.

سالن مسابقات تکواندو نیز حدودا فاصله ۴۰ دقیقه ای با وسیله نقلیه تا هتل محل اسکان تیم ایران دارد و در روز نخست با صلاحدید کادر فنی تیم های ملی، تمرین تکواندوکاران در سالن ورزشی هتل برگزار شد.

با توجه به سطح پایین زندگی در کشور کنیا و شهر نایروبی و امکانات بسیار پایین در پایتخت این کشور، آمار جرم در این کشور آفریقایی بالاست و به همین جهت نیز توصیه شده شرکت کنندگان حتی المقدور شب ها در خیابان های خلوت شهر حضور پیدا نکنند و مراقب اموال خود باشند. 

البته با توجه به برگزاری رقابت های قهرمانی جهان در نایروبی، حضور نیروهای امنیتی در خیابان های مختلف و هتل محل اسکان با هدف حفظ امنیت تیم ها پررنگ است.

به گزارش ایسنا، مهدی رزمیان، ابوالفضل زندی، امیرعباس رهنما، متین رضایی، رادین زینالی، آریا غلامی، محمد علیزاده و امیرمحمد اشرافی، ۸ ملی پوش تیم پسران ایران در این رقابت ها هستند که با هدایت مجید افلاکی به میدان می روند.

همچنین تیم ملی تکواندوی بانوان زیر ۲۱ سال ایران نیز با ترکیب ساینا کریمی، روژان گودرزی، مبینا نعمت زاده، هستی محمدی، ساغر مرادی و سارا صوفی با هدایت مهروز ساعی در این رقابت ها مسابقه می دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۹-۰۸ ۱۴:۰۴

مخصوصا وقتی از یک کشور مرفه مثل ایران بری اونجا، امکانات و امنیت و... بیشتر به چشم میاد.

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۰۸ ۱۵:۰۴

جای تاسف از این گزارش، نایروبی جزو شهرهای پیشتاز تو شرق آفریقاست و بحث امنیتش از خیلی جاهای ایران بهتره

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۰۸ ۱۸:۰۴

همچین هم که گفتید، بدنیست.

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۰۸ ۱۹:۰۸

با آرزوی موفقیت همه ورزشکاران عزیز کشورمان

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۰۹ ۰۹:۱۸

آماده گروگان گرفته شدن توسط آدم خواران باشید

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۱ ۰۸:۳۲

درود آریا جان

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۰۹ ۱۳:۵۲

دیگه خیلی پیاز داغ شو زیاد کردین اونقدرا هم که گفتین درب و داغون نبود

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۰ ۰۱:۳۲

امیدوارم هر کس مدال میگیره بگیره به غیر از خانم دکتر پسا تخصص مبینا نعمت زاده ! اگر این دفعه مدال بگیره تقاضای وزیر بهداشت شدن را میکنه شک نکنید!

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۰ ۰۸:۳۷

من کاری ندارم ولی لااقل ماشیناشون از ما خیلی بهتر بود

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۰ ۰۹:۳۶

همین نایروبی از کشور ما جلو می زنه در همه موارد و ما با سرعت به عصر برنز می رسیم با این تفکر

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۰ ۱۳:۳۳

یه سر بیا همین سنندج ایران خودمون . ازمیدان جهاد سمت کرمانشاه یا میدان محمدی سمت پلیس راه همدان تا تک تک میدان و خیابونا پر از میوه فروش و دست فروش بیکاری بیداد میکنه بیداد .

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۰ ۱۶:۴۵

شما بهتره این اخبارات منتشر نکنید. در ایران ما یک استادیوم استاندارد برا فوتبال نداریم. ورزشگاه آزادی سرویس بهداشتی استاندار د و آبرومند نداره. پس بهتره شما چیزی نگید

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۱ ۱۰:۱۷

من کاری ندارم که تیم ایران مدال بگیره یا نه فقط نگران حال مبینا جانم هستم که یوقت در کنیا آدم رباها ندزدن ببرنش

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۲ ۰۸:۳۲

تا جایی که من میدونم کنیا یکی از کشورهای مرفه و تمیز آفریقاست. نایروبی پایتخت هم اصلا مثل دیگر جاهای آفریقا نیست .شیک و تمیز هست

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۳ ۱۲:۱۳

تو فیلم که ماشیناشون از مال ما خیلی بهتره .

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۳ ۱۶:۱۹

هر چی باشه ادعا نداره

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۴ ۰۱:۱۰

امنیت نیست اعزام نمیکردند

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۴ ۰۱:۲۶

از ایران خیلی قشنگ تره

avatar
۱۴۰۴-۰۹-۱۴ ۱۳:۲۶

متوجه شدید؟ پراید نبود! ولی ماشین های خیلی بهتری از ما سوارن