• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404091006047
  • خبرنگار : 71460

لخ‌پوزنان نگران قلی‌زاده/ ماندن در لهستان، بازگشت به ایران یا عزیمت به بلغارستان

لخ‌پوزنان نگران قلی‌زاده/ ماندن در لهستان، بازگشت به ایران یا عزیمت به بلغارستان

ستاره ایرانی لخ‌پوزنان در حالی فصل را با شش بازی و ۲۷۶ دقیقه حضور آغاز کرده که آینده‌اش در لهستان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. قرارداد این مهاجم ۲۹ساله ژوئن ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد و در حالی که باشگاه لهستانی خواهان ماندن اوست، گزینه‌هایی از جمله بازگشت به ایران و پیشنهادهایی از بلغارستان تصمیم‌گیری را برای قلی‌زاده پیچیده کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، لخ‌پوزنان پس از وقفه بازی‌های ملی به فرم ایده‌آلش بازگشته است. بازیکنان نیلز فردریکسن ابتدا رادومیک رادوم را در لیگ لهستان شکست دادند و سپس لوزان-اسپورت را در لیگ کنفرانس اروپا از پیش رو برداشتند ولی این روزها موضوع علی قلی‌زاده به نگرانی بزرگ این تیم تبدیل شده است. پوزنان همچنان از آینده علی قلی‌زاده مطمئن نیست. قرارداد این مهاجم در پایان فصل به پایان می‌رسد. قدم بعدی چیست؟

سایت «ترانسفری» لهستان نوشت: «علی قلی‌زاده همچنان شانس بالایی برای ماندن در تیم دارد. فصل قبل بازگشت این بازیکن ایرانی بود که کیفیت زیادی را به تیم آورد و باعث قهرمانی تیم شد. با این حال نگرانی‌هایی درباره آینده این بازیکن ۲۹ ساله وجود دارد. قرارداد او تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۶ اعتبار دارد و هنوز تمدید نشده است. هنوز هیچ خبری درباره مذاکرات احتمالی بر سر قرارداد جدید شنیده نشده است.

این بازیکن ایرانی بدون شک چهره مهمی برای لخ‌پوزنان است ولی نقطه‌ضعفش بدون شک مصدومیت‌های مکرر اوست. آیا او در لخ‌پوزنان خواهد ماند؟ همه چیز به خواست بازیکن بستگی دارد اما تابستان صحبت‌های زیادی درباره بازگشت او به وطنش مطرح شد. از آنجا بود که بزرگ‌ترین باشگاه‌ها او را می‌خواستند و قراردادی فوق‌العاده به او پیشنهاد دادند.

همچنین یک تیم بلغارستانی نیز تاکنون به جمع مشتریان قلی‌زاده اضافه شده است و باید دید او در نهایت چه تصمیمی خواهد گرفت.»

قلی‌زاده در این فصل تاکنون شش بازی انجام داده که در مجموع ۲۷۶ دقیقه بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha