• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404091006272
  • خبرنگار : 71496

ارتش رژیم صهیونیستی یک سامانه رهگیری لیزری را به خدمت می‌گیرد

ارتش رژیم صهیونیستی یک سامانه رهگیری لیزری را به خدمت می‌گیرد

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از تکمیل روند ارتقای یک سامانه رهگیری لیزری و تحویل آن به ارتش این رژیم تا پایان سال جاری میلادی خبر داد.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز -دوشنبه- به نقل از رئیس مرکز تحقیقات و توسعه پدافندی وزارت جنگ این رژیم از تکمیل روند ارتقای یک سامانه رهگیری لیزری بعد از ۲۰ سال خبر دادند.

این رسانه‌ها افزودند که «سامانه مجموعه‌ای از آزمون‌های مختلف رهگیری موشک، خمپاره و پهپاد را با موفقیت پشت سر گذاشته است و اولین سری آن در تاریخ ۳۰ دسامبر (۹ دی) به ارتش اسرائیل تحویل داده خواهد شد.»

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شد: «استفاده از این سامانه، اسرائیل را قادر می‌سازد با راه‌اندازی آنها در داخل مرزهایش با انواع مختلف تهدیدهای هوایی همانند موشک‌ها، موشک‌های کوتاه برد و میان برد، موشک‌های کروز و پهپادها مقابله کند.»

به گزارش این رسانه‌ها، این سامانه از بیش از یک دهه قبل در دست توسعه بوده و ارتش رژیم صهیونیستی در طول جنگ از نسخه ضعیف‌تر آن برای رهگیری و سرنگون کردن پهپادهای حزب‌الله استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha