• سه‌شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404091106729
  • خبرنگار : 50046

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خبر داد

جذب ۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای خرید ماشین آلات کشاورزی در شیروان

جذب ۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای خرید ماشین آلات کشاورزی در شیروان

ایسنا/خراسان شمالی مدیر جهاد کشاورزی شیروان از جذب ۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای خرید ماشین آلات کشاورزی در این شهرستان خبر داد.

محمد صادق رضا قلی زاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار ویژه برای خرید ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی در شهرستان شیروان اختصاص یافته که تاکنون ۸۰ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

وی گفت: از محل اعتبارات استانی ۴۲۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های زیرساختی کشاورزی مصوب شده و ۱۷ میلیارد ریال نیز برای مرمت قنات‌ها اختصاص یافته است.

رضا قلی زاده تاکید کرد: این اعتبارات در پروژه‌های تامین آب شامل بند انحرافی، استخر ذخیره آب، احیا و مرمت قنات‌ها، کانال‌های بتنی و خطوط انتقال آب هزینه خواهد شد.

وی در ادامه بیان کرد: امسال هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال برای حمایت از متقاضیان بخش کشاورزی و توسعه زیرساخت‌های این شهرستان اختصاص یافت.۶۴۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ برای ۲۳ متقاضی بخش کشاورزی اختصاص یافته که تاکنون ۴۲۰ میلیارد ریال آن پرداخت شده است.

رضا قلی زاده افزود: این تسهیلات در حوزه‌های پرورش دام و طیور، تکمیل طرح‌های گلخانه‌ای و دیگر فعالیت‌های کشاورزی پرداخت شده و همچنان تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: بخش دیگری از اعتبار برای آموزش و ترویج، تولیدات گیاهی، گیاهان دارویی، مبارزه با آفات و بیماری‌ها، اصلاح و نوسازی باغات، توسعه آبزی‌پروری و بهبود تولیدات دام و طیور پیش‌بینی شده است.

این مقام مسئول تاکید کرد: بیشترین اعتبارات امسال شهرستان برای طرح‌های تامین آب اختصاص یافته و پس از آن، توسعه آموزشی، تولیدات گیاهی و دامی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

شهرستان شیروان با جمعیتی بالغ بر ۱۵۷ هزار نفر، دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی است که ۱۰۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی و بیش از ۱۲ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha