• پنجشنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404091308549
  • خبرنگار : 71621

پکن: اقدامات یکجانبه علیه ایران، چین و روسیه برخلاف حقوق‌بشر است

پکن: اقدامات یکجانبه علیه ایران، چین و روسیه برخلاف حقوق‌بشر است

وزارت خارجه چین روز پنج‌شنبه اقدامات یکجانبه کشورهای غربی علیه ایران، چین و روسیه را محکوم و آن‌ها را مغایر با منشور سازمان ملل متحد خواند.

به گزارش ایسنا، «لین جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسشی درباره خطرات ناشی از اقدامات یک‌جانبه از جمله اقداماتی که برخی کشورها در سال‌های اخیر علیه کشورهایی مانند ایران، چین و روسیه اعمال کرده‌اند، گفت که این اقدامات یک‌جانبه با اهداف و اصول منشور سازمان ملل مغایرت دارد، چندجانبه‌گرایی و بنیان‌های حاکمیت قانون در سطح بین‌المللی را تضعیف می‌کند، حقوق اساسی بشر همچون حق حیات و حق توسعه را به‌شدت نقض می‌کند و همچنین همکاری جهانی برای توسعه و اجرای دستورکار توسعه پایدار ۲۰۳۰ سازمان ملل را مختل می‌سازد.

لین در ادامه افزود که چین با اقدامات قهری یک‌جانبه مخالف است و از جامعه بین‌الملل می‌خواهد وحدت و همکاری را تقویت کند، به‌طور مشترک در برابر یک‌جانبه‌گرایی مقاومت نشان دهد، از نظام بین‌المللی مبتنی بر سازمان ملل و نظم بین‌المللی مبتنی بر حقوق بین‌الملل حمایت کند و حکمرانی جهانی عادلانه‌تر و منطقی‌تری را ترویج دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha