• پنجشنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404091308648
  • خبرنگار : 51009

افتتاح ۴۵۷۷ واحد مسکن حمایتی در زنجان با حضور وزیر راه و شهرسازی

افتتاح ۴۵۷۷ واحد مسکن حمایتی در زنجان با حضور وزیر راه و شهرسازی

ایسنا/زنجان چهار هزار و ۵۷۷ واحد مسکن حمایتی در مناطق شهری و روستایی استان زنجان امروز پنجشنبه ۱۳ آذر با حضور فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان پنج‌شنبه ۱۳ آذر در آیین افتتاح متمرکز این واحدها که به‌صورت وبیناری در استانداری زنجان برگزار شد، اعلام کرد که از مجموع واحدهای افتتاح شده، سه هزار واحد مربوط به مسکن روستایی و یک هزار و ۵۷۷ واحد مسکن شهری است.

سعید شاهین‌فر با اشاره به توزیع واحدهای روستایی در نقاط مختلف استان، گفت: واحدهای افتتاح شده نهضت ملی مسکن شامل پروژه‌های تکمیل‌شده در کوی زنگان، مهرآرا، نیروی انتظامی و زیتون در شهر زنجان و پروژه خاتم‌الانبیا در شهر ابهر است.

وی با بیان پیشرفت چشمگیر طرح‌های عمرانی و مسکن در استان، افزود: در طول چهار سال اجرای قانون جهش تولید مسکن، پیشرفت این طرح‌ها در استان زنجان به بیش از ۷۵ درصد رسیده است. همچنین در اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت، حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته‌ایم و این طرح‌ها به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارند. موضوع تأمین مسکن مردم از محورهای مهم برنامه هفتم توسعه کشور در استان است و بر این اساس برنامه‌ریزی‌ها انجام می‌شود.

همچنین در جریان این سفر، عملیات اجرایی طرح‌های روبنایی در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان زنجان آغاز شد و کلنگ‌زنی پل راه‌آهن قره‌بلاغ و مسیر ارتباطی آن، اجرای ۲۰ کیلومتر محور زنجان–تاکستان و عملیات بهسازی محور قیدار–ابهر با حضور وزیر راه و شهرسازی انجام گرفت.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha