• جمعه / ۱۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404091408930
  • خبرنگار : 71460

نیویورک تایمز: اورونوف ستاره ازبکستان در جام جهانی

نیویورک تایمز: اورونوف ستاره ازبکستان در جام جهانی

نیویورک تایمز از اوستون اورونوف به عنوان ستاره ازبکستان در جام جهانی یاد کرد.

به گزارش ایسنا، ازبکستان اولین حضورش را در جام جهانی تجربه می کند و می خواهد در نخستین حضورش در معتبرترین رویداد فوتبالی جهان انتظار هوادارانش را برآورده کند. 

نیویورک تایمز در گزارشی درباره تیم ملی ازبکستان از وینگر پرسپولیس به عنوان بهترین بازیکن این تیم یاد کرد و نوشت: عبدالقدیر خوسانوف از منچسترسیتی و همچنین الدر شاه‌مرادوف به خوبی شناخته شده هستند ولی بازیکن دیگری هست که می‌تواند نگاه‌ها را در جام جهانی به خود جلب کند. 

اوستون اورونوف وینگر سرعتی است که برای پرسپولیس ایران بازی می‌کند. این بازیکن ۲۴ ساله که اخیراً در بازی مقابل مصر دو گل به ثمر رساند، قدرت دریبل‌زنی و خلاقیت بسیار خوبی دارد. این بازیکن ازبکستانی که به خاطر ابروی تک‌خطی‌اش مشهور است، می‌تواند از پس فیزیکی‌ترین دفاع‌های تیم‌های حاضر در جام جهانی برآید و در عین حال پاهای سریع دارد و از قدرت شوتزنی بالایی نیز برخوردار است.

عباس‌بیک فیض‌الله‌اف، وینگر دیگر ازبکستان در سال ۲۰۲۳ جایزه بازیکن جوان سال آسیا را از آن خود کرد و ستاره فوتبال ازبکستان بوده است و قبل از انتقال اخیرش به ترکیه، در لیگ روسیه عملکرد درخشانی داشته است. 

به گزارش ایسنا، رستم آشورماتوف و جلال‌الدین ماشاریپوف هم در کنار سایر نفرات این تیم می‌خواهند اولین حضور در جام جهانی را تجربه کنند. ازبکستان که حالا تیم دست و پا بسته چند سال قبل نیست می‌خواهد در اولین حضورش در جام جهانی زنگ تفریح نباشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha