• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404091610209
  • خبرنگار : 50191

/صدای دانشجویان در ایسنا/

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان: دانشجویان در راستای پویایی و توسعه کشور نقش بسزایی دارند

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان: دانشجویان در راستای پویایی و توسعه کشور نقش بسزایی دارند

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: دانشجویان یکی از سرمایه‌های مهم اجتماعی جامعه بوده و در راستای پویایی و توسعه کشور نقش بسزایی دارند.

عباس صفدری در گفت وگو با ایسنا، ضمن تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو افزود: جنبش اصیل دانشجویی در تمام صحنه‌های مبارزات پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی نقش باارزشی داشته است، به‌طوری‌که دانشجویان ولایتمدار همواره در پویایی ایران اسلامی و مبارزه با نظام استکباری نقش‌آفرینی کرده‌اند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان در ادامه گفت: در شرایط کنونی بسیاری از دانشگاه‌ها بخصوص در استان به درک مناسبی از مسئله بیکاری دانش‌آموختگان رسیده‌اند که با برنامه‌ریزی و پیگیری جامع و تحول در دانشگاه‌ها علاوه بر آموزش و پژوهش می‌توان برای ایجاد کارآفرینی در دانشگاه و کمک به اشتغال دانشجویان گام‌های مهمی برداشت.

وی اظهار کرد: ایران اسلامی به سرعت در حال پیشرفت است و دشمنان، با تمام تلاش خود سعی دارند ما را در رسیدن به تمدن نوین اسلامی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است ناکام کنند. اما با عنایت خداوند، دانشجویان می‌توانند در تحقق تمدنِ نوینِ اسلامی، نقش ویژه را ایفا کرده و در عرصه علم و معرفت و شناخت، نظام مقدس جمهوری اسلامی را به انقلاب حضرت مهدی (عج) متصل کنند.

صفدری همچنین به اجرای طرح شهر دانشجو اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف شناسایی، سازماندهی و توانمندسازی دانشجویان مستعد در سطوح مختلف عضویت، زمینه را برای همکاری در ساختار جهاددانشگاهی مهیا می‌کند.

وی افزود: طرح شهر دانشجو بخشی از رویکرد کلان جهاددانشگاهی برای هم‌افزایی میان دانشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت دانشجویی در مسیر تولید علم، نوآوری و فرهنگ‌سازی است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان در ادامه به برگزاری مسابقات مناظرات دانشجویی نیز اشاره کرد و گفت: این مسابقات که با هدف ترویج گفت‌وگوی سازنده، تقویت مهارت بیان و پرورش تفکر انتقادی برگزار می‌شود، بار دیگر به مناسبت روز دانشجو میزبان دانشجویان علاقه‌مند استان خواهد بود.

رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: این مسابقات به ابتکار جهاد دانشگاهی و با هدف ترویج فرهنگ گفت‌وگوی منطقی و تقویت روحیه آزاداندیشی دانشجویان سطح استان اجرا می شود.

صفدری افزود: میزان مشارکت دانشگاه‌های استان در مسابقات مناظرات دانشجویی در سال های گذشته روندی صعودی داشته و پیش بینی می شود امسال نیز دانشجویان از این مسابقات استقبال چشمگیری داشته باشند.

وی یادآور شد: تاکنون ۱۳ دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در سطح کشور برگزار و چهاردهمین دوره نیز با اعلام فراخوان به مناسبت روز دانشجو آغاز شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha