• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404091610650
  • خبرنگار : 90111

رقابت فشرده در عربستان بر سر مهاجم ناراضی لیورپول/ صلاح همبازی رونالدو می‌شود؟

رقابت فشرده در عربستان بر سر مهاجم ناراضی لیورپول/ صلاح همبازی رونالدو می‌شود؟

روزنامه اسکای‌نیوز عربی اعلام کرد محمد صلاح مورد توجه باشگاه‌های الهلال و النصر عربستان قرار گرفته و احتمال هم‌تیمی‌شدن او با کریستیانو رونالدو زیاد است.

به گزارش ایسنا، محمد صلاح مدتی است جایگاهش را در لیورپول از دست داده است. او پس از نیمکت‌نشینی در دیدار برابر لیدزیونایتد به صراحت اعتراضش را اعلام کرد و حتی به نوعی از جدایی‌اش در زمستان گفت.

فارس احمد، روزنامه‌نگار شبکه اسکای‌نیوز عربی، توضیح داد که محمد صلاح، بازیکن تیم ملی مصر، در وضعیت کنونی‌اش در لیورپول احساس راحتی نمی‌کند. احمد به اظهارات اخیر صلاح اشاره کرد که نشانه‌های واضحی از احتمال ترک باشگاه انگلیسی دارد. او همچنین به این موضوع اشاره کرد که الهلال مقصد نزدیک‌تری برای صلاح ۳۳ ساله در عربستان است، زیرا این باشگاه علاقه شدیدی به جذب او دارد و از توان مالی بالایی نیز برخوردار است.

با این حال، این روزنامه‌نگار احتمال دخالت باشگاه النصر در این انتقال را نیز رد نکرد، زیرا این باشگاه سعودی به رقابت برای جذب بازیکنان بزرگ حتی بدون نیاز فنی فوری معروف است. علاوه بر این حضور کینگزلی کومان، بازیکن فرانسوی، در تیم النصر رقابت برای جذب صلاح را بین باشگاه‌های بزرگ سعودی شدیدتر کرده است.

بیشتر بخوانید:

الهلال تابستان گذشته نیز به‌شدت به جذب صلاح علاقه داشت و حتی حاضر بود رقم فسخ قرارداد این بازیکن را پرداخت کند اما مهاجم آنفیلدی‌ها حاضر نشد در ازای پذیرش این پیشنهاد لیورپول را ترک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha