• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404091710824
  • خبرنگار : 71567

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با ایسنا:

تا رسیدن به شور سیاسی مطلوب فاصله داریم/ جریان‌های انحرافی در دانشگاه قابل پذیرش نیستند

تا رسیدن به شور سیاسی مطلوب فاصله داریم/ جریان‌های انحرافی در دانشگاه قابل پذیرش نیستند

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه جریان فعال سیاسی دانشگاه، همچنان پیشران حرکت جامعه در حوزه مطالبه‌گری و روشنگری است، گفت: جریان‌های انحرافی در دانشگاه قابل پذیرش نیستند.

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن گرامیداشت یاد شهدای ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ که در اعتراض به کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد و سفر معاون رئیس‌جمهوری وقت آمریکا به ایران به شهادت رسیدند، اظهار کرد: اگر وضعیت فعلی کشور را با آن دوران مقایسه کنیم، مشاهده می خواهیم کرد که ایستادگی ملت ادامه‌دهنده راه شهدای دانشجو است.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر فاصله گرفتن فضای دانشگاه از مطالبات سیاسی و رکود حاکم بر فضای دانشجویی خاطر نشان کرد: در حال حاضر نسبت به آن چیزی که مطلوب ماست و در آن شور و هیجان و نشاط سیاسی را انتظار داریم، فاصله داریم.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها تأکید کرد: مجموعه‌های دانشجویی فعال سیاسی به حمدالله امروزه باز پیشران حرکت سیاسی جامعه هستند، حتی در فضایی که احزاب هم خیلی نمود و بروز ندارند، باز ما این تحرک را در فضای دانشگاهی می‌بینیم.

رستمی با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی جامعه، افزود: این مسائل عاملی می باشد که ممکن است بر کنشگری‌های دانشگاهی نیز اثر بگذارد، اما حرکت سیاسی جریان اصیل دانشجویی را متوقف ندانست.

حجت‌الاسلام رستمی دو مسئله کلیدی در دانشگاه‌ها را مورد توجه قرار داد و گفت: جریان نشاط دانشجویی و پویایی دانشجویی و جریان‌های سازمان یافته برای منحرف کردن یا از مسیر علم یا منحرف کردن فرهنگ عمومی که ممکن است روی دانشگاه سرمایه‌گذاری کنند.

وی به برخی اتفاقا و حواشی در محیط های دانشگاهی اشاره و اعلام کرد: بروز برخی اتفاقات در دانشگاه‌ها قابل پذیرش نیست و  کسی از مسئولان جمهوری اسلامی و دولت نیز این وضعیت را نمی‌پسندد. در واقع این اتفاقات یا ناشی از غفلت از ناحیه مسئولان بوده یا کم‌کاری که حتما در هر دو جهت باید پاسخگو باشند و مسئولان باید در این فضا مراقبت بیشتری کنند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به جایگاه مهم بین‌المللی کشور در شرایط کنونی، گفت: دانشجویان را به هوشیاری در برابر بازی‌های دست پایین و کم ارزش در عرصه‌ای که آرمان‌های انقلاب اسلامی نظام سلطه را به چالش کشیده است، فرامی خوانم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha