• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۶
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404091711505

تایلند پایگاه پهپادی کامبوج را هدف قرار داد

تایلند پایگاه پهپادی کامبوج را هدف قرار داد

ارتش تایلند روز دوشنبه در پی ازسرگیری درگیری‌ها با کامبوج، یک پایگاه پهپادی این کشور را مورد هدف قرار داد.

به گزارش ایسنا،‌ ارتش تایلند همچنین یک پهپاد کامبوجی را که در امتداد مرز پرواز می‌کرد، ساقط کرد. گزارش‌ها حاکی است که این پهپاد وارد حریم هوایی تایلند شده بود و سپس رهگیری شد.

غیرنظامیان مجبور شده‌اند برای در امان ماندن از حملات، در پناهگاه‌ها پنهان شوند.

تایلند و کامبوج یک درگیری پنج روزه مرزی در ژوئیه داشتند که به کشته شدن ده‌ها نفر و بی‌خانمانی حدود ۲۰۰ هزار نفر از هر دو طرف منجر شد.

تایلند و کامبوج سپس در اواخر اکتبر در مراسمی با حضور ترامپ و انور ابراهیم، نخست وزیر مالزی اعلامیه آتش بس را در کوالالامپور امضا کردند.

این لحظه از سوی ترامپ به عنوان یک پیروزی بزرگ دیپلماتیک و انگیزه‌ای دیگر برای کمپین او برای پایان دادن به چندین جنگ تلقی شد.

توافق بین تایلند و کامبوج کمتر از دو هفته پس از امضا دوام نیاورد، تایلند اعلام کرد روند توافق آتش بس را پس از انفجار یک مین در مرز که به زخمی شدن چند سرباز این کشور منجر شد، متوقف کرده است.

انتهای پیام