• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404092416143
  • خبرنگار : 71381

اخبار سیاسی ۲۴آذر؛ تغییر در فرماندهی پدافند هوایی ارتش/واکنش به ادعای صهیونیستی علیه ایران

اخبار سیاسی ۲۴آذر؛ تغییر در فرماندهی پدافند هوایی ارتش/واکنش به ادعای صهیونیستی علیه ایران

«انتصاب فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش»،‌ «واکنش به ادعای رژیم صهیونیستی درباره نقش ایران در حادثه سیدنی»،‌ «رونمایی از جدیدترین دستاوردهای هسته‌ای»، «توصیه «شب‌ یلدایی» عارف به تولیدکنندگان» و ... از موضوعات مهم خبری دوشنبه-بیست چهارم آذر ۱۴۰۴ حوزه سیاست بود که می‌توانید در گزارش زیر مشروح آنها را بخوانید.

به گزارش ایسنا، صبح امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی مراسم رونمایی از جدیدترین دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

اخبار سیاسی ۲۴آذر؛ تغییر در فرماندهی پدافند هوایی ارتش/واکنش به ادعای صهیونیستی علیه ایران

ضرورت استفاده از فن‌آوری‌های پیشرفته نانو، زیستی، هوش مصنوعی و هسته‌ای

محمدرضا عارف در جریان رونمایی از دستاوردهای سازمان انرژی اتمی  با تبریک هفته پژوهش، بیان کرد: در این نمایشگاه شاهد بخش کوچکی از تلاش‌های شبانه روزی پژوهشگران و دانشمندان کشورمان هستیم. افتخار و سرمایه اصلی ما نیروی انسانی با سواد و با انگیزه است که در هر زمینه‌ای کار کند، خوش می‌درخشند.

وی با تاکید بر اینکه در همه برنامه‌ها و راهبردهای پیشرفت و توسعه کشور باید از ظرفیت نیروی انسانی خود حداکثر استفاده را داشته باشیم، افزود: ما هرگاه از این سرمایه بهتر استفاده کردیم، دستاوردهای ارزشمندی کسب کردیم و هرگاه غفلت کردیم، همچنان وابسته ماندیم.

اخبار سیاسی ۲۴آذر؛ تغییر در فرماندهی پدافند هوایی ارتش/واکنش به ادعای صهیونیستی علیه ایران

توصیه «شب‌ یلدایی» به تولیدکنندگان

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در گفت و گویی تلوزیونی با اشاره به در پیش بودن شب یلدا،‌ گفت: توصیه‌های شب یلدایی به تولیدکنندگان و اصناف انجام شده‌ تا مردم بتوانند کالاهای مورد نیاز خود را تامین کنند.

عارف در بخشی از این گفت وگو با بیان اینکه اولویت دولت معیشت مردم است، اظهار کرد: متاسفانه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و مسائل مرتبط با تحریم منجر شد دولت نتواند همه راهبردهای خود برای رسیدن اقتصاد به وضعیت پایدار، مهار تورم و رشد اقتصادی را دقیق اجرا کند. البته دولت به شکل جدی این راهبردها را به نفع معیشت مردم و اقتصاد ملی پیش خواهد برد. ستاد تنظیم بازار هم با همکاری اصناف، تولیدگران و توزیع‌کننده‌ها دستاوردهای خوبی در جریان جنگ تحمیلی داشته است و با نظارت خود در مجموع وضعیت باثبات ایجاد کند. 

پیشنهادات به دولت؛ از حفظ اعتماد به نفس تا تغییرات در کابینه

با توجه به این تاکیدات رهبرانقلاب بر ضرورت حمایت از رئیس جمهوری و دولت، خبرگزاری ایسنا به سراغ تعداد زیادی از فعالان و صاحب نظران مطرح سیاسی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی رفت، تا پیشنهادات و راهکارهایشان برای حل مشکلات کشور در راستای حمایت از رئیس جمهور و دولت را جویا شود که جزییات کامل این پیشنهادات را می توانید در این گزارش مرور کنید.

***

اخبار سیاسی ۲۴آذر؛ تغییر در فرماندهی پدافند هوایی ارتش/واکنش به ادعای صهیونیستی علیه ایران

تغییر فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش

از مهمترین اخبار حوزه دفاعلی و امنیتی، انتصاب امیر سرتیپ علیرضا الهامی طی حکمی به فرماندهی نیروی پدافند هوایی ارتش بود.

سرتیپ الهامی که از سال ۱۳۹۸ تاکنون به عنوان جانشین این نیرو فعالیت می‌کرد، سابقه فرماندهی دانشگاه پدافند هوایی و معاون عملیات قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا را در کارنامه سوابق خود دارد.

لازم به ذکر است که پیش از این امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرماندهی نیروی پدافند هوایی ارتش را بر عهده داشت.

بازدید رئیس ستادکل نیروهای مسلح از قرارگاه پدافند هوایی کل کشور

همچنین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) کشور بازدید کرد و ضمن حضور در بخش‌های مختلف اقدامات صورت گرفته مورد بررسی قرار گرفت.
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در جریان این بازدید، لزوم ارتقاء بیش از پیش توان پدافند هوایی کشور را مورد تاکید قرارداد و تصریح کرد: ارتقاء روز به روز، مستمر و دائمی توان پدافند هوایی ایران اسلامی، از اولویت‌های کشور است. همرزمان ما در پدافند هوایی حقیقتا با ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی و بهره‌گیری از دانش، تخصص و همت بلند خویش، در چند ماه اخیر، اقدامات بسیار بزرگ و قابل توجهی را در عرصه ارتقاء توان پدافند هوایی کشور ترتیب داده‌اند که شایسته قدردانی است.

***

واکنش به ادعای رژیم صهیونیستی درباره نقش ایران در حادثه سیدنی

در پی حمله مرگبار اخیر به جامعه یهودیان در سیدنی استرالیا و طرح ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره نقش ایران، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اظهارات شتابزده و بدون منطق رژیم جعلی و جنایت پیشه صهیونی، احتمالا حاکی از نقش داشتن خود رژیم در این ماجراست.

لازم به توضیح است که روز گذشته رسانه‌های عبری و استرالیایی از وقوع تیراندازی در جریان مراسم جشن یهودی در ساحل شهر سیدنی خبر دادند.  بنا بر اعلام نخست‌وزیر ایالت نیو ساوت ولز استرالیا، در جریان جشن حنوکا در ساحل بوندی در استرالیا، دست‌کم ۱۲ نفر کشته و ۶۰ نفر دیگر به شدت زخمی شدند.

ضرورت نظارت مستمر بر قیمت کالاهای اساسی

همچنین با توجه به موضوع پرداخت کالابرگ الکترونیکی به شیوه جدید، نایب‌ رئیس کمیسیون اصل نود با تاکید بر لزوم حمایت از اجرای طرح کالابرگ الکترونیک گفت: باید از دولت برای اجرای این اقدام تشکر کرد اما باید نظارت مستمری بر قیمت کالاهای اساسی نیز وجود داشته باشد.

علی کشوری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پرداخت کالابرگ الکترونیکی به شیوه جدید اظهار کرد: کالابرگ الکترونیک با هدف ارائه کالا به اقشار ضعیف جامعه و دهک‌های پایین طراحی شد تا هم تورم مهار شود و هم کمکی به افزایش توان معیشتی مردم باشد.

وی پرداخت کالابرگ الکترونیکی را اتفاق خوبی توصیف کرد و افزود: زمانی که کشور تحت فشارها و تحریم‌های اقتصادی قرار می‌گیرد، باید با اتخاذ تدابیری، این شرایط را مدیریت کرد که از جمله آن پرداخت کالابرگ الکترونیکی است.

نماینده قائمشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید از دولت برای این اقدام تشکر کرد، در عین حال گفت: باید نظارت مستمری بر قیمت کالاهای اساسی وجود داشته باشد.

***

اخبار سیاسی ۲۴آذر؛ تغییر در فرماندهی پدافند هوایی ارتش/واکنش به ادعای صهیونیستی علیه ایران

فساد به صرفِ بگیر و ببند و زندان و مجازات، ریشه‌کن نمی‌شود

در نشست امروز شورای‌عالی قوه قضاییه با حضور حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای ابعاد مقوله مبارزه با فساد مورد تبیین و تشریح قرار گرفت.

رئیس قوه قضاییه در بخشی از اظهارات خود در این جلسه با تاکید بر اینکه هدف ما ریشه‌کن کردن فساد است، خاطرنشان کرد: فساد به صرفِ بگیر و ببند و زندان و مجازات، ریشه‌کن نمی‌شود؛ این را تجربیات گذشته نیز ثابت کرده است؛ باید ریشه‌ها، گلوگاه‌ها و زمینه‌های فساد را رفع و مسدود کرد؛ بعضاً باید رویه‌ها و ساختارها را اصلاح کرد؛ باید تعارضات را رفع کرد؛ باید آگاهی‌بخشی عمومی را گسترش و بسط داد؛ باید تنبّه بیشتر داد؛ باید قانونی که تصویب می‌شود و فسادزدا و شفافیت‌افزا است را به صورت تمام و کمال اجرایی کرد؛ باید دستگاه‌های نظارتی و بخش‌های فرهنگی و تبلیغاتی و فعالان بخش خصوصی و مؤثران در ایجاد ساختارهای شفافیت‌افزا و فسادزدا، به همگرایی و هم‌افزایی بیش از پیش نائل شوند؛ در کنار این موارد، قطعاً و یقیناً باید مرتکبین فساد را هم وفق قانون، محاکمه و مجازات کرد؛ با مجموع این تدابیر و تمهیدات است که فساد ریشه‌کن می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha