• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: جام جهانی‌ ۲۰۲۶
  • کد خبر: 1404092617297
  • خبرنگار : 71460

شکایت نیجریه به فیفا برای حضور در جام جهانی

شکایت نیجریه به فیفا برای حضور در جام جهانی

نیجریه برای گرفتن جای کنگو در جام جهانی ۲۰۲۶ به فیفا شکایت کرده است.

به گزارش ایسنا، فدراسیون فوتبال نیجریه ادعا کرد کنگو در دیدار با این تیم از بازیکنان غیر مجاز استفاده کرده است و فیفا باید این تیم را از رقابت‌ها کنار بگذارد.

در پایان فینال پلی‌آف مقدماتی جام جهانی، تیم ملی جمهوری دموکراتیک کنگو موفق شد نیجریه را با پیروزی ۴-۳ در ضربات پنالتی حذف و صعودش را به مرحله پلی‌آف بین‌ قاره‌ای جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی کند.

به گزارش گاردین، اریک شل سرمربی نیجریه پس از شکست مقابل کنگو با لحنی کنایه‌آمیز از خبرنگاران پرسید: چرا هیچ‌کدام از شما به آن حادثه اشاره نکردید؟ بازیکنان جمهوری دموکراتیک کنگو در حال انجام مارابوتاژ بودند. (مارابوت به معنای مرد مقدس است اما در شمال آفریقا با مفهوم جادوگری همراه است).

گفته می‌شود بین شش تا ۹ بازیکن کنگو از جمله توانزبه (انگلیس)، ماسواکو (فرانسه)، وان بیساکا (انگلیس) و سادیکی (بلژیک) به صورت غیر مجاز این تیم را همراهی کردند.  

کنگو برای صعود به جام جهانی باید با برنده دیدار نیوکالدونیا و جامائیکا قرار گیرد.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha