• شنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404092919316
  • خبرنگار : 50201

رئیس پلیس راه مازندران خبر داد

انسداد محور کندوان جهت ادامه عملیات عمرانی

انسداد محور کندوان جهت ادامه عملیات عمرانی

ایسنا/مازندران  رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مازندران با اشاره به  انسداد موقت محور کندوان از صبح فردا یکشنبه، گفت: این انسداد به‌منظور اجرا و تکمیل عملیات تکمیل گالری کمرزرد انجام می‌شود.

سرهنگ هادی عبادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ادامه عملیات عمرانی در محورکندوان از سوی اداره کل راهداری مازندران، اظهار کرد: در پی درخواست اداره کل راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای استان مازندران و طی هماهنگی با فرمانده انتظامی استان، با صدور مجوز عملیات کارگاه جاده‌ای، اجرای عملیات تکمیل گالری کمربند در محور کندوان در دستور کار قرار گرفته است.

وی به جزئیات این محدودیت اشاره کرد و گفت: محور کندوان در محدوده کمر زرد از تاریخ ۳۰ آذر تا ۲ دی امسال و در بازه زمانی ساعت ۷ صبح تا ۱۹ در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه به‌ صورت مقطعی مسدود خواهد بود.

رئیس پلیس راه استان مازندران، افزود: در زمان انسداد این محور، تردد وسایل نقلیه از مسیرهای جایگزین هراز و فیروزکوه امکان‌پذیر است و رانندگان می‌بایست با برنامه‌ریزی مناسب، مسیر سفر خود را مدیریت کنند.

سرهنگ عبادی از رانندگان خواست تا با توجه به بارش برف در کل محورهای استان، نکات ایمنی را رعایت کنند و زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha