• دوشنبه / ۱ دی ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404100100620
  • خبرنگار : 50589

حضور پرشور تراکتوری‌ها در شب سرد تبریز

حضور پرشور تراکتوری‌ها در شب سرد تبریز

دیدار تراکتور و الدحیل با حاشیه‌هایی همراه بود. با وجود سرمای هوا در شهر تبریز، استقبال خوبی از این دیدار شد.

به گزارش ایسنا، تراکتور ایران در جریان هفته ششم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ امروز دوشنبه ۱ دی در ورزشگاه یادگارامام (ره) میزبان الدحیل قطر بود که این بازی در نهایت با برتری ۲ بر یک تراکتوری‌ها به پایان رسید.

حاشیه‌های این بازی را در ادامه می‌خوانید:

دمای زیر صفر هوا استقبال تماشاگران تبریزی را تحت تاثیر قرار داده بود. طبق اعلام بلندگو ورزشگاه ۲۶ هزار و ۲۰۳ نفر تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند.

به دلیل کثیفی شیشه جایگاه خبرنگاران در ورزشگاه یادگار امام، اصحاب رسانه کار سختی برای تماشای بازی دارند. نبود امکانات گرمایشی در جایگاه خبرنگاران باعث شد تا آنها ۹۰ دقیقه را در سرما سپری کنند.

در شرایطی که تراکتور ۱۲ بازیکن ذخیره داشت، الدحیل ۸ نفر را روی نیمکت داشت که دو گلر در این جمع بودند.

عدم اعلام خطای پنالتی روی محمد نادری در لحظات پایانی نیمه نخست کاری کرد تا بازیکنان تراکتور پس از سوت داور به سمت او بروند و معترض شوند.

تماشاگران تراکتور در شروع نیمه دوم با شور و هیجان بیشتری نسبت به گذشته مشغول تشویق شدند تا بتوانند به گل برسند.

پس از گل تساوی تراکتور توسط شجاع، داور ژاپنی برای دو دقیقه بازی را نگه داشت و آفساید مدافع پیشتاخته این تیم را چک کرد و در ادامه گل را به تایید رساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha