• شنبه / ۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1404100603397

آمریکا بار دیگر با مهمات پرخطر در غرب الانبار تمرین نظامی برگزار کرد

آمریکا بار دیگر با مهمات پرخطر در غرب الانبار تمرین نظامی برگزار کرد

با وجود هشدارهای مکرر نهادهای محیط زیست و بهداشت، نیروهای آمریکایی در پایگاه عین‌الأسد به آموزش با مهمات زنده و مشکوک به سرطان‌زایی ادامه می‌دهند.

به گزارش ایسنا، یک منبع امنیتی در استان الانبار اعلام کرد که نیروهای آمریکایی علی‌رغم هشدارهای مکرر سازمان‌های محیط زیست و بهداشت، دوباره عملیات تمرینی با استفاده از سلاح‌ها و مهمات جنگی را در میدان تیر پایگاه عین‌الأسد در غرب این استان از سر گرفتند.

این منبع به خبرگزاری «المعلومه» گفت: «خطر جدیدی برای ساکنان مناطق غربی ایجاد شده است؛ زیرا استفاده مستمر از مهمات زنده در این تمرین‌ها باعث افزایش احتمال آلودگی‌های تشعشعی و در نتیجه افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های سرطانی شده است.

وی افزود که نیروهای آمریکایی دو روز در هفته به اجرای تمرین‌های تیراندازی و استفاده از هواپیماها، توپ‌ها و سلاح‌های مختلف در داخل پایگاه می‌پردازند و هیچ اقدامی از سوی نهادهای مسئول برای جلوگیری از این تمرین‌ها انجام نمی‌شود.

این منبع همچنین خاطرنشان کرد که تمرین‌های نظامی شامل بمباران اهداف فرضی و استفاده از سلاح‌هایی با تشعشع سرطان‌زا است و مقامات امنیتی مستقر در پایگاه عین‌الأسد قادر به ممانعت از این اقدامات خطرناک نیستند.

انتهای پیام