• شنبه / ۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1404100603676

پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا

پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا

گروه هکری حنظله در آستانه سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا پیامی در شبکه ایکس منتشر کرده است که به نظر می‌رسد حاوی پیامی تهدیدآمیز خطاب اوست.

به گزارش ایسنا، گروه هکری حنظله در آستانه سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا برای دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار پیامی نوشت: «هم‌زمان با اوج گرفتن «پرواز بی‌بی‌گیت» (نتانیاهو) بر فراز ابرها جریان‌های رمزنگاری‌شده بی‌سروصدا میان ناظران و کسانی که زیر نظرند به‌راه می‌افتد. با ادامه سفر لایه‌های حفاظتی تشدید می‌شوند اما گاهی اسرار نیز به پرواز درمی‌آیند و ردپایی بر جای می‌گذارند که تنها تیزبین‌ترین افراد قادر به دیدن آن هستند.»

این گروه افزود: «امروز محافظان آسمان ممکن است دریابند ناشناخته‌هایی همراهشان سفر می‌کند و هر تمامی حقایق پنهان روی زمین نمی‌ماند. بی‌بی به نظر می‌‍‌رسد این بار بی‌بی سوغاتی‌های بسیار جالب توجهی با خودت می‌بری.»

تیک‌تاک...تیک‌تاک

یکشنبه، ۲۸ دسامبر ۲۰۲۵

۷:۳۰ صبح»

پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا
تصویری از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که در صفحه گروه حنظله منتشر شده است

انتهای پیام