• دوشنبه / ۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404100804903
  • خبرنگار : 71290

/کنفرانس دیپلماسی و مقاومت/

زینب سلیمانی: هدف نهایی حاج قاسم حفظ کرامت انسانی بود

زینب سلیمانی: هدف نهایی حاج قاسم حفظ کرامت انسانی بود

فرزند شهید سلیمانی گفت: نقش سردار سلیمانی محدود به جنبه‌های نظامی نبود. او در عمل از ابزارهای مقاومت و دیپلماسی به صورت همزمان بهره می‌گرفت. در واقع هدف نهایی حاج قاسم حفظ کرامت انسانی بود.

به گزارش ایسنا، «زینب سلیمانی»، رئیس بنیاد حفظ و نشر آثار شهید سپهبد قاسم سلیمانی ( مکتب حاج قاسم) صبح دوشنبه در آیین افتتاحیه کنفرانس دیپلماسی و مقاومت که در دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه برگزار شد، گفت: از برگزارکنندگان این نشست و از حضور گرم شما صمیمانه سپاسگزارم. مایه خرسندی است که در این فرصت کوتاه بتوانم درباره دستاوردهای یکی از چهره‌های اثرگذار معاصر، در آستانه ششمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی، سخن بگویم.

وی با بیان این که «پرسش اصلی این است که هدف نهایی شهید سلیمانی چه بود؟» گفت: در کنار تجربه ارزشمند حضور او در جنوب شرق ایران، او تجلی پیوند امنیت، عدالت اجتماعی و تلاش برای کاهش خشونت و بحران‌های منطقه‌ای بود.

به گفته وی، شرایط منطقه‌ای مانند فروپاشی برخی دولت‌ها، افزایش بازیگران غیردولتی و ظهور گروه‌های تروریستی مانند داعش، زمینه‌ساز حضور ایران برای مقابله با این تهدیدات شد.
 

در آیین افتتاحیه کنفرانس دیپلماسی و مقاومت


زینب سلیمانی در ادامه افزود: نقش سردار سلیمانی محدود به جنبه‌های نظامی نبود. او در عمل از ابزارهای مقاومت و دیپلماسی به صورت همزمان بهره می‌گرفت. هدف نهایی حاج قاسم از این اقدامات چه بود؟ در یک کلام: حفظ کرامت انسانی.

وی با بیان این که « دایره کنش او محدود به مرزهای مذهبی یا هویتی نبود و حمایت از جوامع آسیب‌دیده را فارغ از قومیت و مذهب دنبال می‌کرد» ادامه داد: مقاومت برای حاج قاسم ابزاری برای کاهش خشونت ساختاری بود و دیپلماسی، راهکار ضروری برای تحقق این هدف.  رویکرد او، دفاع از کرامت انسان‌ها با بهره‌گیری همزمان از دیپلماسی، نمونه‌ای از رویکردی واقع‌گرایانه و انسانی بود.

فرزند شهید سلیمانی تاکید کرد: در مجموع، مکتب حاج قاسم ما را می‌آموزد که امنیت و عدالت اجتماعی، مقاومت و دیپلماسی، و قدرت و کرامت انسانی باید هم‌زمان در یک مسیر متوازن پیگیری شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha