• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404100905750
  • خبرنگار : 50034

مدیرکل کمیته امداد استان خبرداد

 اهداء  ۴۷۵  سری جهیزیه و راهی شدن نوعروسان نیازمند همدانی به خانه بخت 

 اهداء  ۴۷۵  سری جهیزیه و راهی شدن نوعروسان نیازمند همدانی به خانه بخت 

ایسنا/همدان مدیرکل کمیته امداد استان همدان از راهی شدن  ۴۷۵  نوعروس تحت حمایت کمیته امداد استان به خانه بخت خبر داد. 

سید حسن نعمتی سه‌شنبه ۹ دی در جمع خبرنگاران با اشاره به هزینه ۲۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومانی کمیته امداد برای تأمین جهیزیه نوعروسان تحت حمایت این نهاد اظهار کرد: در ۹ ماهه گذشته  ۴۷۵ مورد جهیزیه به نوعروسان تقدیم شد. 

وی با بیان اینکه ترویج ازدواج آسان، فراهم ساختن زمینه‌های ازدواج و استحکام بنیان خانوار تحت حمایت جزو اساسی‌ترین برنامه‌های کمیته امداد است که با کمک‌های خیران و نیکوکاران درصدد دستیابی به این مهم هستیم، تصریح کرد: ارائه خدمات مشاوره‌ای در قبل از انجام ازدواج و برگزاری دوره‌های آموزشی باهدف ازدواج آگاهانه، پایداری کانون خانواده و پیگیری از آسیب‌های اجتماعی بخشی از خدمات مؤثر این نهاد به زوج‌های جوان است. 

مدیرکل کمیته امداد استان همدان اقلام جهیزیه را یخچال، لباس‌شویی، اجاق‌گاز، تلویزیون، جاروبرقی و سرانه هر جهیزیه برای نوعروسان تحت حمایت را به‌طور میانگین ۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: از کل مبالغ جهیزیه نوعروسان، یک میلیارد و ۴۷۱ میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی  و مابقی نیز از منابع امداد تأمین‌شده است. 

وی اضافه کرد: کمیته امداد استان با ارائه خدمات حمایتی مختلف به نوعروسان تحت حمایت تلاش دارد تا علاوه بر تسهیل در امر ازدواج، گرمابخش کانون خانوار آن‌ها نیز باشد. 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha