• پنجشنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۴ / ۲۱:۰۱
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404101107319
  • خبرنگار : 51071

مدیر کل هواشناسی استان خبر داد

ورود سامانه بارشی از جمعه ۱۲ دی ماه به گلستان

ورود سامانه بارشی از جمعه ۱۲ دی ماه به گلستان

ایسنا/گلستان محمد کمالی مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: از جمعه شب با ورود یک سامانه ناپایدار به استان، شرایط جوی تغییر خواهد کرد و افزایش ابر، بارش باران، وزش باد نسبتاً شدید و کاهش دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

محمد کمالی گفت: در نواحی کوهستانی و مناطق سردسیر، بارش برف دور از انتظار نیست.

به گفته مدیرکل هواشناسی گلستان، این شرایط ناپایدار به‌صورت متناوب تا صبح روز شنبه ادامه خواهد داشت و از ظهر شنبه به‌تدریج از میزان ابرناکی و ناپایداری‌ها کاسته می‌شود.

کمالی با اشاره به وضعیت دمایی استان بیان کرد: امروز گرگان با دمای صفر درجه سانتی‌گراد سردترین شهر استان بوده و کلاله با ۲۱ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان گزارش شده است.

وی درباره وضعیت جاده‌های استان نیز گفت: امروز و فردا شرایط جوی در محورهای مواصلاتی استان مساعد است، اما از جمعه شب و روز شنبه به‌دلیل مه‌آلودگی و بارش باران و برف، احتمال لغزندگی سطح جاده‌ها وجود دارد و رانندگان باید با احتیاط تردد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha