• جمعه / ۱۲ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404101207477
  • خبرنگار : 50184

دادستان خبر داد: آزادی ۵۲ نفر از زندانیان کرمانشاه به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی(ع)

دادستان خبر داد: آزادی ۵۲ نفر از زندانیان کرمانشاه به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی(ع)

ایسنا/کرمانشاه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه از آزادی ۵۲ نفر از زندانیان استان به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) و روز پدر خبر داد.

حمیدرضا کریمی امروز جمعه ۱۲ دی، با اشاره به فرا رسیدن ۱۳ رجب، سالروز میلاد حضرت علی (ع) اظهار کرد: به همین مناسبت و در چارچوب ضوابط و ارفاقات قانونی، زمینه آزادی تعدادی از زندانیان واجد شرایط در سطح زندان‌های استان فراهم شد.

وی افزود: در مجموع ۵۲ نفر از زندانیان استان کرمانشاه که مشمول استفاده از ارفاقات قانونی بودند، پس از طی مراحل قانونی از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

دادستان کرمانشاه همچنین از اعطای مرخصی به تعدادی دیگر از زندانیان خبر داد و تصریح کرد: به مناسبت این ایام خجسته، به شماری از زندانیان واجد شرایط، مرخصی پنج‌ روزه اعطاء شده است.

کریمی تأکید کرد: دستگاه قضایی استان با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و ارفاقات پیش‌بینی‌شده در قانون، در راستای کاهش جمعیت کیفری و حمایت از نهاد خانواده، تلاش خود را برای آزادی هرچه بیشتر زندانیان واجد شرایط ادامه خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha