• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404101408493
  • خبرنگار : 71129

واشنگتن‌پست و نیویورک‌تایمز از حمله ترامپ به ونزوئلا خبر داشتند

واشنگتن‌پست و نیویورک‌تایمز از حمله ترامپ به ونزوئلا خبر داشتند

طبق گزارش‌ها، نیویورک تایمز و واشنگتن پست قبل از شروع حمله به ونزوئلا از آن مطلع بودند، اما برای جلوگیری از به خطر انداختن جان سربازان آمریکایی، تصمیم گرفتند این اطلاعات را منتشر نکنند.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت خبری آمریکایی سمافور، به نقل از افراد آشنا با ارتباطات بین دولت و سازمان‌های خبری، گزارش داد که سردبیران ارشد هر دو روزنامه پیش از این ماموریت در جریان جزئیات حساس عملیاتی قرار گرفتند. پس از بررسی‌های داخلی، اتاق‌های خبر تصمیم گرفتند به دلیل نگرانی در مورد امنیت پرسنل آمریکایی درگیر در این عملیات، انتشار آن را موقتاً متوقف کنند.

«مکس تونی» و «شلبی تالکوت» خبرنگاران سمافور گفتند که این دو روزنامه بابت امنیت نیروهای آمریکایی از اطلاع رسانی این خبر امتناع کردند.

طبق این گزارش، این تصمیم نشان دهنده یک سنت دیرینه در روزنامه‌نگاری آمریکایی مبنی بر اعمال خویشتن‌داری در مورد مسائل امنیت ملی، به ویژه زمانی است که ممکن است جان افراد در معرض خطر باشد.

این اقدام با توجه به خصومت عمیق بین ترامپ و رسانه‌های قدیمی در گذشته نزدیک، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و به نوبه خود رشته‌ای از ارتباط و حتی همکاری در مورد برخی از حساسترین مسائل امنیت ملی آمریکا ارائه می‌دهد.

نیروهای آمریکایی روز شنبه به دستور ترامپ به بهانه بمارزه با قاچاق مواد مخدر به ونزوئلا حمله کرده و نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور و همسرش را ربوده و به آمریکا منتقل کردند.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha