• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد مطلب: 1404101609954

عضو کمیسیون برنامه: صورت‌های مالی دولت در گزارش تفریغ حسابرسی نشده است

عضو کمیسیون برنامه: صورت‌های مالی دولت در گزارش تفریغ حسابرسی نشده است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: دیوان محاسبات در راستای تکلیفش نسبت به حسابرسی صورت‌های مالی دولت که مبنای گزارش است به درستی عمل نکرده است.

به گزارش ایسنا، هادی قوامی در جلسه علنی امروز و بعد از قرائت گزارش تفریغ بودجه ۱۴۰۳ توسط رئیس دیوان محاسبات گفت: متأسفانه در گزارش سال گذشته و امسال بودجه، صحبت‌های تکراری درباره نفت و ذرت مطرح شده که مرتبط با سال ۹۶ تاکنون است.

وی ادامه داد: عدم‌النفع مردم از این منابع بابت هدفمندی، بالغ بر ۴۴۰ همت اعلام شده است. سؤال اینجاست که دیوان چه اقدام بازدارنده‌ای در این خصوص انجام داده است؟

نماینده اسفراین در مجلس شورای اسلامی افزود: طبق این گزارش، مبنای قانون اصلاح ساختار بودجه، باید بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد ارائه می‌شد. ماده ۱۱ قانون اصلاح ساختار این شکل و محتوا را صحیح دانسته اما حسابرسی صورت‌های مالی دولت انجام نشده است. دیوان در راستای تکلیفش نسبت به حسابرسی صورت‌های مالی دولت که مبنای گزارش است به درستی عمل نکرده است.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه حسابرس دولت دیوان است، در گزارش مشخص نیست چه میزان دارایی و بدهی و پول نقد داریم. ۸۵۰ میلیارد پول نفت بدون طی مسیر قانونی اصل ۵۳ به حساب سایر منابع وزارت کشور رفته که در سال ۱۴۰۲ اتفاق افتاده است یعنی دیوان وظیفه خود را به‌درستی انجام نداده است.

قوامی تاکید کرد: این موضوعه از زمانی که حساب تنخواه گردان پرداخت سازمان بنادر، بالغ بر ۲.۵ همت در سال ۱۴۰۴ بوده، رسیدگی نشده است.

انتهای پیام