• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404101710856
  • خبرنگار : 71560

رئیس کمیسیون کشاورزی خبر داد

مردم روزانه در جریان تامین و توزیع کالاهای اساسی قرار خواهند گرفت

مردم روزانه در جریان تامین و توزیع کالاهای اساسی قرار خواهند گرفت

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در جلسه غیر علنی مجلس مقرر شد که یک فرد توانمند و مشرف بر مسائل اقتصادی و معیشتی مردم با نگاه عالمانه روزانه در خصوص نحوه تامین و توزیع کالاهای اساسی به مردم گزارش دهد.

محمد جواد عسکری، نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که تخصیص ارز ترجیحی به انتهای زنجیره چه تاثیری بر معیشت مردم دارد گفت: حذف ارز ترجیحی از طرف دولت انجام شد؛ البته ما گله‌مند هستیم به واسطه اینکه هماهنگی‌های لازم در این زمینه با مجلس صورت نگرفت. دولت این کار را انجام داد.

مجلس در نامه‌ای راهکارهای مدیریت بازار را ارائه کرد

وی با بیان اینکه مجلس در نامه‌ای چهار صفحه ای ایرادات اجرای این طرح را به دولت ابلاغ کرده است، اظهار کرد: ما در این نامه راهکارها را برای مدیریت وضعیت به دولت ارائه کرده ایم. نامه ما به شخص رئیس جمهور، رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و سایر دستگاه‌های متولی این حوزه نوشته شده است.

۲۵۰ هزار تن روغن وارد بازار می‌شود

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس تصریح کرد: دولت باید بر اساس ساز و کارهای تعریف شده پیش برود. روز گذشته وزیر  کشاورزی در کمیسیون حاضر شد. کمیسیون تاکید داشت که تامین کالاهای اساسی بدون هیچ وقفه ای باید انجام شود. به عنوان مثال روغن. اکنون ۲۵۰ هزار تن روغن ذخیره داریم. اعلام کردیم هرچه سریع‌تر نسبت به توزیع آن و نظارت بر قیمت اقدام شود.

کمیسیون کشاورزی روزانه در جریان توزیع کالاهای اساسی قرار می گیرد

وی با بیان اینکه امروز در شرکت بازرگانی ایران جلسه ای در این زمینه برگزار شده است، افزود: قرار است تا عصر امروز گزارش آن به ما برسد. تاکید کمیسیون کشاورزی بر این است در بحث توزیع کالاهای اساسی و نظارت بر بازار هر روز به کمیسیون کشاورزی گزارش داده شود. از نزدیک روند کار دنبال خواهد شد. کمیسیون کشاورزی پیشنهادات کارشناسی را ارائه کرده است. کالاهای اساسی باید به راحتی در دسترس مردم قرار بگیرند.

به تناسب نیاز مردم رقم کالابرگ افزایش می‌یابد

وی در ادامه با اشاره به نگاه مجلس درباره توزیع کالابرگ خاطر نشان کرد: مجلس معتقد است که به تناسب نیاز مردم، رقم کالابرگ افزایش یابد. اینکه صرفا بگوییم کالابرگ توزیع می‌شود، قابل قبول نیست. باید به مقدار نیاز مردم و خانوار، کالابرگ در اختیار آنان قرار بگیرد تا بتوانند سفره خود را تامین کنند.

مردم روزانه در جریان تامین و توزیع کالاهای اساسی قرار خواهند گرفت

وی با بیان اینکه در جلسه غیرعلنی امروز مجلس مباحث مهمی در موضوع کالابرگ مطرح شد، گفت: در این نشست مقرر شد که وزارتخانه‌های مرتبط به خصوص وزارت تعاون و وزارت جهاد کشاورزی با جدیت این کار را دنبال کنند. از طرف دیگر مقرر شد یک فرد توانمند و مشرف بر مسائل اقتصادی و معیشتی مردم با نگاه عالمانه روزانه به مردم گزارش دهد. در خصوص نحوه تامین و توزیع کالاها و اینگه چگونه به دست مردم خواهد رسید، روزانه به مردم گزارش داده خواهد شد.

وی در ادامه تاکید کرد: کمیسیون کشاورزی روزانه از وزارت جهاد کشاورزی، وزارت اقتصاد و سایر دستگاه های متولی گزارش دریافت کرده و بر نحوه تامین و توزیع کالاها نظارت مستمر دارد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha