• پنجشنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404101811209
  • خبرنگار : 90111

هواداران فیورنتینا خواستار اخراج بازیکن اسرائیلی شدند

هواداران فیورنتینا خواستار اخراج بازیکن اسرائیلی شدند

تعدادی از هواداران تیم فیورنتینا با راه اندازی کمپین خواستار اخراج بازیکن اسرائیلی تیم به خاطر حمایت از مردم فلسطین شدند.

به گزارش ایسنا، گروه‌هایی از هواداران باشگاه فیورنتینا در شبکه‌های اجتماعی کمپین‌هایی راه‌اندازی کرده‌اند و مدیریت باشگاه را به دلیل امضای قرارداد با مانور سولومون، بازیکن اسرائیلی، تهدید  کرده‌اند.

این بازیکن از ویارئال اسپانیا به فیورنتینا پیوست اما حضور او با استقبال هواداران روبرو نشده است. شهر فلورانس و بسیاری از شهرهای ایتالیا به دلیل حمایت تاریخی از مسئله فلسطین و مخالفت با جنگ در غزه، با این انتقال مخالف هستند.

به نقل از ارم نیوز، هواداران فیورنتینا هشدارهای شدیدی به مدیریت باشگاه داده‌اند که از این انتقال صرف‌نظر کنند، اما این هشدارها تاثیری در انجام این انتقال نداشت و سولومون اولین بازی خود را با تیم بنفش‌پوشان انجام داد.

 ایتالیا همواره صحنه اعتراضات گسترده هواداران فوتبال در حمایت از فلسطینیان بوده است. از رم تا بولونیا و از باری تا اودینه، جوانان ایتالیایی با هدف توقف جنگ در غزه، حرکت‌های اعتراضی سازماندهی کرده‌اند. انتقال سولومون نیز در همین چارچوب اعتراضی قرار می‌گیرد و هواداران فیورنتینا حضور بازیکنی از کشوری که در جنگ با غیرنظامیان دخیل است را نمی‌پذیرند.

 این اولین بار نیست که چنین اعتراضاتی در ایتالیا رخ می‌دهد. چند ماه پیش، در بازی انتخابی جام جهانی بین ایتالیا و اسرائیل، تنش‌های مشابهی در این کشور دیده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha